THE TOURΙΣΤΕΣ στο Λονδίνο

THE TOURΙΣΤΕΣ στο Λονδίνο

Οι TOURΙΣΤΕΣ ταξιδεύουν σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, το Λονδίνο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Χρήστος και η Ελένη πάνε βόλτα στο Notting Hill και στο Portobello Market και επισκέπτονται τα μέρη όπου γυρίστηκαν χαρακτηριστικές σκηνές της γνωστής ταινίας «Μια βραδιά στο Notting Hill», υποδυόμενοι τον Χιου Γκραντ και την Τζούλια Ρόμπερτς με τεράστια αποτυχία!..

Βολτάρουν στο καταπράσινο Hyde Park, κάνουν ποδήλατο μέσα στη λίμνη, χαλαρώνουν κάτω από τον ήλιο και ταΐζουν κύκνους και πάπιες με απρόοπτη εξέλιξη!..

Κάνουν τα ψώνια τους στα μεγάλα πολυκαταστήματα της Oxford & της Bond Street σαν Χάρι & Μέγκαν και χορεύουν στον δρόμο μαζί με ένα panda!..

Κάνουν «τον χαμό» στην περιοχή Waterloo, απογοητεύονται που δεν μπορούν να μπουν μέσα στο Big Ben και κάθονται έξω από το Αββαείο του Ουέστμινστερ, όπου γίνονται οι στέψεις, οι γάμοι και άλλες σημαντικές τελετές της βασιλικής οικογένειας!..

Ο Χρήστος συναντά τον Δημήτρη Σπυρόπουλο, έναν Έλληνα, που ζει 20 χρόνια στο Λονδίνο και είναι δημοπράτης συλλεκτικών αυτοκινήτων. Ο Δημήτρης μιλάει για σπάνια και πανάκριβα αυτοκίνητα, τους διάσημους πελάτες του και το ακριβότερο αυτοκίνητο που έχει πουλήσει ποτέ. Η συνέχεια περιλαμβάνει βόλτα με ένα γρήγορο σπορ αυτοκίνητο στους δρόμους της πόλης!..

Λίγο πριν φύγουν, ανεβαίνουν στο ψηλότερο σημείο της πόλης, τον ολοκαίνουργιο ουρανοξύστη SHARD, με θέα που κόβει την ανάσα!..

Την Κυριακή 23 Ιουνίου ετοιμάζουμε βαλίτσες και ταξιδεύουμε στο Λονδίνο, με τον Χρήστο Ανθόπουλο και την Ελένη Βαΐτσου.

THE TOURΙΣΤΕΣ
Κάθε Κυριακή στις 16.00 στον ΣΚΑΪ

 


Σχολιάστε εδώ