Ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix για το «Murder Mystery» αλλά και αύξηση τιμών στην Ελλάδα

Ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix για το «Murder Mystery» αλλά και αύξηση τιμών στην Ελλάδα

Το Netflix επιβεβαίωσε μέσω tweet ότι η νέα του ταινία “Murder Mystery”, με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Σάντλερ και Τζένιφερ Άνιστον, έσπασε ρεκόρ πρώτου Σαββατοκύριακου για μια ταινία Netflix γνωστοποιώντας την κατάρριψη του ρεκόρ από το «Murder Mystery», την ταινία του Κάιλ Νιούατσεκ η οποία έκανε το καλύτερο άνοιγμα ταινίας της συνδρομητικής πλατφόρμας streaming όπως δημοσίευσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το Variety, εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι τα αριθμητικά στοιχεία είναι πράγματι ακριβή.
Παρά τις συγκρατημένες κριτικές, την ταινία παρακολούθησαν περίπου 31 εκατομμύρια λογαριασμοί το περασμένο Σαββατοκύριακο που άρχισε να προβάλλεται, 13,3 εκατ. στη Βόρεια Αμερική και 17,5 εκ. στον υπόλοιπο κόσμο.

Εν τω μεταξύ η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοινώνει πως προχωρά σε αύξηση τιμών σε κάποιες χώρες, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), μία εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα. Πρόκειται για μικρή αύξηση που δεν αφορά το βασικό προσφερόμενο πακέτο και σχετίζεται με την παράλληλη αύξηση της παραγωγής σειρών και ταινιών αλλά και με τη συνολικότερη βελτίωση του περιεχομένου παγκοσμίως σύμφωνα με τις πληροφορίες του news247.gr 

Η τιμή του κόστους της συνδρομής αυξήθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, με το Netflix όμως να παραμένει η πιο value for money επιλογή σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, μιας και HBO Now και Hulu κινούνται σε πιο ακριβά “πακέτα” streaming.

Από σήμερα λοιπόν, 20 Ιουνίου, το Netflix προχωρά στην αύξηση των τιμών στην Ελλάδα οι οποίες αντανακλούν τις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα με σκοπό την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

Αναλυτικά:

-Η τιμή του basic πακέτου δε θα αλλάξει, παραμένοντας στα 7,99 ευρώ. Το standard πακέτο θα αυξηθεί από 9,99 σε 10,99 και το premium πακέτο θα αυξηθεί σε 13,99 από 11,99.

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη εντός των επόμενων εβδομάδων και σε όλα τα νέα μέλη άμεσα. Τα υπάρχοντα μέλη θα ενημερωθούν με e-mail καθώς και μέσα από την εφαρμογή του Netflix πριν οι νέες τιμές εφαρμοστούν σε αυτούς.


Σχολιάστε εδώ