Αλ. Τσίπρας: Πρωτάθλημα 10 ομάδων

Αλ. Τσίπρας: Πρωτάθλημα 10 ομάδων

O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον ελληνικό αθλητισμό, αναφέρθηκε στο θέμα του Βοτανικού, στην αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, στο μπάσκετ και στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά και στην τοξικότητα μεταξύ των παραγόντων.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Σουτ τηλεφώνημα” με τον Βαγγέλη Πρωτόπαπα (“Τσάρλυ”) για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα του Βοτανικού που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, στην περιβόητη αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, στην Εθνική ομάδα, στην κατάσταση στο μπάσκετ και απάντησε και για τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Δεν δίστασε να πάρει θέση στο δίλημμα “Μέσι ή Ρονάλντο”, ενώ έκανε αντιπαραβολή της Λίβερπουλ με την… ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στη χώρα. Ο πρωθυπουργός θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και την ενασχόλησή του με τα σπορ, το πρώτο ματς που παρακολούθησε από κοντά, ενώ απάντησε και για την τοξικότητα μεταξύ των παραγόντων, αλλά και την βία στον ελληνικό αθλητισμό.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε δυο αθλητές που διαφημίζουν τη χώρα, τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Στέφανο Τσιτσιπά. Για το τέλος, δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει και μια πολιτική “πινελιά”, απαντώντας για το θέμα των συντάξεων που απασχολεί μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών.


Σχολιάστε εδώ