Βαρουφάκης: Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Πρόσωπο με πρόσωπο θα βρεθούν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δύο παλιά φιλαράκια, που χρέωσαν την Ελλάδα 100 δισ. ευρώ και έφεραν το τρίτο και πιο φαρμακερό Μνημόνιο, και μάλιστα με την υπογραφή της Αριστεράς φαρδιά πλατιά.

Μιλάμε για τον Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό του επί των Οικονομικών την περίοδο της… άνοιξης, τον σύντροφο Γιάνη Βαρουφάκη, επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ25.

«Δηλώσαμε από την αρχή ότι το κάλεσμα μας αφορά όλους, αλλά δεν αφορά συμπράξεις κορυφής ή συμφωνίες διανομής θέσεων. Κάθε μέλος έχει μια ψήφο στη διαμόρφωση των προγραμμάτων και εκλογικών καταλόγων, ενώ σε κανέναν δεν επιβάλλεται να συμφωνεί με θέσεις με τις οποίες διαφωνεί. Στο ΜέΡΑ25 όλοι μας είμαστε συνεργαζόμενοι», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Επισήμανε ακόμη ότι «η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν γεφυρώνεται πλέον. Πέραν τούτου, με τι αξιοπιστία θα αντιπολιτευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ;». Και ξεκαθάρισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση που παραμένει πιστή, όπως κάνει τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, στο αφήγημα ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από την εφαρμογή του τέταρτου Μνημονίου».

Φωτό: fortunegreece.com


Σχολιάστε εδώ