Νέος φορέας με όνομα «Συνεργασία Δημοκρατικών»

Νέος φορέας με όνομα «Συνεργασία Δημοκρατικών»

Λεβέντης και Νικολόπουλος κατά δημοσκοπήσεων, Μητσοτάκη, Βαρουφάκη και Βελόπουλου.

Κοινή κάθοδό τους στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσαν οι Βασίλης Λεβέντης (πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων) και Νίκος Νικολόπουλος (πρόεδρος Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας) σε εκδήλωση που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο νέος φορέας ονομάζεται «Συνεργασία Δημοκρατικών».

Σύμφωνα το ρεπορτάζ του neweconomy.gr πρόκειται για κίνηση που προκάλεσε έκπληξη διότι αμφότεροι οι συνεργαζόμενοι δεν ήταν ποτέ κοντά από πολιτικής πλευράς. «Ούτε εγώ περίμενα αυτή τη συνεργασία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέσα σε δυο μέρες» μας εκμυστηρεύτηκε ο κύριος Νικολόπουλος μετά το τέλος της παρουσίασης της συνεργασίας.

Επίσης έκπληξη είναι η συμπόρευση με τον Κωνσταντίνο Κατσίκη (βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων), λόγω του ότι ο Λεβέντης δεν έκανε ποτέ θετικά σχόλια για το κόμμα του Πάνου Καμμένου (πιστεύει ότι το κατέστρεψε επιλέγοντας να μη ρίξει την κυβέρνηση όταν ήρθε το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών), ενώ ο Νικολόπουλος έχει αποχωρήσει από τους «ΑΝ.ΕΛ.» εδώ και τέσσερα χρόνια.

Όπως υποστήριξε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, η συνεργασία με βουλευτές των «ΑΝ.ΕΛ.» δεν έπρεπε να απορριφθεί. «Ξεχάσαμε τις χθεσινές διαφωνίες. Είναι εποχή που επιβάλλει ενότητα» είπε χαρακτηριστικά.

 


Σχολιάστε εδώ