Αρβελέρ: Θα αυτοκτονούσα αν δεν με έβριζε ο Πολάκης!

Αρβελέρ: Θα αυτοκτονούσα αν δεν με έβριζε ο Πολάκης!

Βρήκε τον δάσκαλό του ο κ. Πολάκης. Η σπουδαία Ελληνίδα, με διεθνή αναγνώριση, η πρώτη γυναίκα πρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ δεν παίζεται και δεν χαρίζεται.

Ενόχλησε τον κολλητό του Τσίπρα, τον κ. Παύλο Πολάκη, γιατί στη συνέντευξή της στην «Καθημερινή» είχε πει: «Όταν στέλνουμε στο εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο».

Ο κ. Πολάκης μέσω του facebook, που φαίνεται ότι είναι το παιχνιδάκι του, έγραψε: «Η κυρία πρύτανης έχει δηλώσει υποταγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Νοέμβριο του ’15. Μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κ.λπ.;».

Η απάντηση της κυρίας Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ ήταν… δολοφονική: «Σκεφτείτε να μη με έβριζε ο Πολάκης, θα αυτοκτονούσα!».

Και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου προσάπτει. Δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην Ελλάδα, δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από το ελληνικό Δημόσιο, ζω χάρη σε ό,τι έχω δημιουργήσει στη Γαλλία».


Σχολιάστε εδώ