Ποιος πάει πού…

Ποιος πάει πού…

Με καθυστέρηση, ελέω Πάσχα και ευρωεκλογών, να σας ενημερώσουμε για τις αποφάσεις μεταθέσεων του τελευταίου Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΥΠΕΞ.

Στην Κεντρική Υπηρεσία επιστρέφουν:
Χ. Λάζαρης από Μαδρίτη, Δ. Λέτσιος από Βουδαπέστη, Λ.-Α. Αμπατής από Λουξεμβούργο, Α. Μπούρα από Αμπού Ντάμπι, Α. Κατράνης από Αστάνα, Σ. Αθανασίου από Ποντγκόριτσα, Β. Δικοπούλου από Βίλνιους, Μ. Καρνούτσου από Ταλίν, Γ. Δογορίτης από Τζακάρτα, Α. Ξαγοράρη από Καμπέρα, Ευ. Τουρνάκης από Βουκουρέστι.

Από την Κεντρική Υπηρεσία μετατίθενται:
Δ. Ζώης στη Βουδαπέστη, Ευθ. Παντζόπουλος στο Αμπού Ντάμπι, Θ. Θεοδώρου στο Λουξεμβούργο, Γ. Διακοφωτάκης στο Βελιγράδι, Δ. Ξενιτέλης στο Βίλνιους, Π. Πάρτσος στην Ποντγκόριτσα, Εμμ. Αποστολάκης στο Ταλίν, Ευ. Σέκερης σε θέση πρεσβευτή συμβούλου στη ΜΑ ΝΑΤΟ, Α.-Γ. Αδαμίδης στην Αστάνα (με ανάκληση της μετάθεσης σε Ερεβάν), Κ. Ντούτη στην Αντίς Αμπέμπα (με ανάκληση μετάθεσης στην Τρίπολη), Σ. Φιλιππίδου στο Σεράγεβο, Ν. Κρίκος στο Γενικό Προξενείο Μόσχας.

Από Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας σε άλλη Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας:
Ελ. Γαλαθιανάκη από Βρυξέλλες σε Αμμάν (με ανάκληση μετάθεσης στην Κεντρική Υπηρεσία), Β. Μπορνόβας από Αμμάν σε Κίεβο, Γ. Αραβοσιτάς από Μοντεβιδέο σε Κινσάσα (με ανάκληση μετάθεσης στην Κεντρική Υπηρεσία), Ελ. Βακάλη από ΓΠ Μόσχας σε θέση πρεσβευτή συμβούλου στην πρεσβεία Άγκυρας, Ι. Τζόβας-Μουρούζης από Σαντιάγκο σε Μαδρίτη, Γ. Παπακώστας από Κινσάσα σε Κα­μπέρα, Α. Μπαλτάς από θέση πρεσβευτή συμβούλου στην Άγκυρα στην Τζακάρτα, Ν. Παπαγεωργίου από Λονδίνο σε θέση πρεσβευτή συμβούλου στη Μόσχα, Ι. Πλώτας από ΜΑ ΝΑΤΟ στην Αμπούτζα, Α. Αλεξανδρίδης από Ρώμη σε Μανίλα…

[email protected]


Σχολιάστε εδώ