Αναγνώριση…

Αναγνώριση…

…της προσφοράς του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΠΕ, επίτιμου καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Ευστάθιου Τσοτσορού ήταν η εκδήλωση που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Παλαιά Βουλή), την οποία διοργάνωσαν ο Τομέας Νεοελληνικής Κοινωνίας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και οι Εκδόσεις ΔΙΟΝΙΚΟΣ με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου «Τιμητικός τόμος για τον Ευστάθιο Ν. Τσοτσορό».
Το θέμα της συζήτησης ήταν «Το τρίγωνο της γνώσης: Αναπροσδιορίζοντας το μέλλον: Συνεργασίες και Αλληλεπιδράσεις των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Ενεργειακών Επιχειρήσεων».
Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Τσοτσορός και μίλησαν οι Κώστας Φωτάκης, καθηγητής, αν. υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Γιώργος Σταθάκης, καθηγητής, υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος ΝΔ, πρ. υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, και Γιάννης Μανιάτης, αν. καθηγητής, πρ. υπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.


Σχολιάστε εδώ