Εκτός απροόπτου, αρχές Ιουλίου θα έχουμε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, βουλευτή την Ντόρα και δήμαρχο τον Μπακογιάννη – Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα…

Εκτός απροόπτου, αρχές Ιουλίου θα έχουμε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, βουλευτή την Ντόρα και δήμαρχο τον Μπακογιάννη – Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα…

Κατά τον Τσίπρα, για την ήττα στις ευρωεκλογές φταίνε τα Μνημόνια. Κατά τον Παππά και τον Σκουρλέτη, η αποχή. Για τη Γεροβασίλη τα fake news…

Όπου να ’ναι, θα βγει ο Τσακαλώτος και θα πει ότι ευθύνεται η τρύπα του όζοντος και ο Σπίρτζης η ρύπανση του Θερμαϊκού και η κρίση στο μπάσκετ.

Τι θα πει, πήρε ψύχραιμα τη νίκη ο Μητσοτάκης; Τι θέλατε, δηλαδή; Να τρέχει με 200 πάνω – κάτω στην Πειραιώς; (Κάνει πρόβες για την Αθηνών – Λαμίας…)

«Οι εθνικές εκλογές δεν έχουν κριθεί ακόμη», εκτιμά ο πρωθυπουργός. Τόση… αισιοδοξία ούτε ο Δράμαλης στα Δερβε­νάκια.

Εύλογη η απορία Φλαμπουράρη για το αν οι ψηφοφόροι ήθελαν αυτό το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Μπορεί να μπερδεύτηκαν και να νόμιζαν πως ψήφιζαν για το «Survivor».

Είμαστε στο μεγαλύτερο κόμμα της Αριστεράς στην Ευρώπη, θριαμβολογεί ο Παπαδημούλης. Σιγά. Και η Φουρέιρα με την Κύπρο είχε βγει δεύτερη στη Eurovision.

Εν όψει ευρωεκλογών, ο Βελόπουλος μοίραζε βότανα και επιστολές του Χριστού. Για τις εθνικές εκλογές βλέπω να μοιράζει αυτόγραφα του Αποστόλου Παύλου.

Επισημαίνουν ορισμένοι ότι ο Τσίπρας αναγνώρισε με γενναιότητα την ήττα. Και τι περιμένατε να κάνει; Να σφραγίσει τις πόρτες του Μαξίμου και να… ανοίξει το γκάζι;

Ναι, είναι είδηση το ότι ο Άδωνης δεν έχει ακόμη κατασκηνώσει στην Ηρώδου Αττικού, να πετάει πέτρες στο Μαξίμου.

Από τους έξι ευρωβουλευτές που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ οι τρεις δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και δύο από αυτούς δεν έχουν σχέση γενικώς.

Στο μεταξύ, ο Γιωργάκης θέλει να αλλάξει την Ελλάδα (πάλι;) και την Ευρώπη. Ο τύπος που μπερδεύει το φρένο με το γκάζι και χρειάζεται βοήθεια για να… αλλάξει πεζοδρόμιο.

Πανηγυρίζουν ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ για την πτώση της Χρυσής Αυγής. Έτσι είναι. Αν δεν χαρείς με τις συμφορές του απέναντι, πώς θα ξεχάσεις τα δικά σου χάλια;

Στο 0,20% το κόμμα της Παπακώστα στις ευρωεκλογές. Περνάνε κρίση γενικώς τα κομμωτήρια.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, λέει, ήταν ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι στα καθήκοντά του να χειροκροτεί τον Τσίπρα;

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν είναι στρατηγική ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ, απεφάνθη ο Φ. Κουβέλης. Σωστά. Απλώς έπεσαν λίγο οι τιμές στα μούσμουλα.

Συμπάσχω στο… δράμα του Ν. Παππά: «Πιθανόν ο πρώτος έλληνας αστροναύτης δεν θα είναι ΣΥΡΙΖΑ». Κρίμα. Θα είχε την ευκαιρία να δει και τους συγγενείς του.

Έφυγε η Μεγαλοοικονόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποχωρεί από την πολιτική ο Καρατζαφέρης. Απανωτά τα χτυπήματα για το κουκλοθέατρο.

Αυτά τα χιλιάδες ταξί του Λυμπερόπουλου, που θα γίνονταν εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, τι απέγιναν; Τα πήρε… κούρσα ο Μητσοτάκης;

Διευκρίνιση: Ο Αρχηγός του Λιμενικού δεν είχε πάει προεκλογικά στο Σύ­νταγμα για τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για να δει αν κουνιούνται οι βάρκες στην Ερμού.

Δεν είμαι βέβαιος τι είναι χειρότερο για τον ΣΥΡΙΖΑ: Που έφυγε η Μεγαλοοικονόμου από το κόμμα ή που είχε πάει;

Ο Ν. Ανδρουλάκης (ΚΙΝΑΛ) εξελέγη ευρωβουλευτής, αλλά θα είναι υποψήφιος και στις εθνικές εκλογές. Ενώ το συζητάει και για το «X-Factor». (Η Eurovision πέρασε, δυστυχώς…)

Ε, ναι, μόνο στην Ελλάδα (Λέσβος) θα μπορούσαμε να έχουμε τροχαίο με μετωπική σύγκρουση μηχανών! Με το… καλό και σε ναυάγιο με τρόλεϊ.

Η διαφορά με τη Χρυσή Αυγή είναι ότι με τον Βελόπουλο τουλάχιστον θα γελάμε!


Σχολιάστε εδώ