Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων-Η προεκλογική κίνηση των κομμάτων

Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων-Η προεκλογική κίνηση των κομμάτων

Περιοδεία στην Κόρινθο, την Τρίπολη, το Άστρος και το Ναύπλιο πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Νωρίτερα ο κύριος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την  και επανέλαβε ότι στόχος του είναι να ενώσει τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα οκτώ νέων υποψήφιων βουλευτών της.

Μήνυμα ενότητας έστειλε από την Τρίπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκηςεπισημαίνοντας πως στόχος του είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες. Το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Κορινθίας κ. Διονύσιο. Κατά τη συνάντηση, ο σεβασμιώτατος επισήμανε ότι υπάρχουν σημαντικοί πυρήνες της ακροδεξιάς στην Κόρινθο και πρόσθεσε: «Θέλουμε από τη Νέα Δημοκρατία να στέκεται σταθερά με τον μετριοπαθή της τρόπο δίπλα στην Εκκλησία. Θέλουμε να ξέρουμε ότι μπορούμε να στηριχτούμε σε εσάς. Δεν ζητάω την παρέμβαση της Πολιτείας στην Εκκλησία. Εκκλησία και Κράτος είναι συνιδρυτές του Έθνους και πρέπει να αλληλοστηρίζονται».

Ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία απέδειξε πως με μια σωστή κεντροδεξιά πολιτική κατόρθωσε να περιορίσει την απήχηση των ακραίων δυνάμεων, κάτι που έδειξαν και τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας, όπου τον υποδέχτηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας, ταξίαρχος Σπύρος Σκλάβος. Συνομιλώντας με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων διαβεβαίωσε: «Βλέπουμε τις ελλείψεις, είμαι εδώ για να στηρίξω, να μου έχετε εμπιστοσύνη».

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης. Μια γυναίκα τον σταμάτησε και τον ρώτησε αν θα συνεχιστεί η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όσους παραμένουν επί χρόνια άνεργοι. «Δεν θα υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που θα μείνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», τη διαβεβαίωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: ΕΡΤ


Σχολιάστε εδώ