Είμαι τυχερός που κάνω αυτό που κάνω

Είμαι τυχερός που κάνω αυτό που κάνω

-Δεν θέλω στεγανά

«Δεν ξέρω αν έγινα ‘‘Κολωνακιώτης’’, αλλά σίγουρα δεν είμαι πια ο άνθρωπος που παίζει στα υπόγεια, αυτό είναι αλήθεια. Είμαι αυτός που ήμουν, δεν έχω αλλάξει, αλλά παίζω κάπου αλλού.

Εμένα με ενδιαφέρει και με συγκινεί ο διαφορετικός κόσμος από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δεν θα απέκλεια ποτέ κανέναν. Υπάρχουν καλλιτέχνες που θέλουν στεγανά. Εγώ δεν θέλω. Κινήθηκα πάντοτε ανοιχτά και ελεύθερα. Και αισθάνομαι πολύ τυχερός που μπορώ και κάνω αυτό που κάνω. Θα ήμουν αχάριστος αν δεν ένιωθα ενθουσιασμό.

Ξέρω επίσης τι σημαίνει να ζει ένας καλλιτέχνης από τη μουσική του. Έχω εμφανιστεί σε πολύ μικρές μουσικές σκηνές, που δεν ερχόταν κανείς να με ακούσει. Μια φορά στο ‘‘Μπαράκι του Βασίλη’’ είχα παίξει για τέσσερα άτομα.

Ο ένας ήταν ο Βασίλης, που μπαινόβγαινε, κι εγώ ενώ έπαιζα, έβλεπα την πόρτα να ανοίγει κι έλεγα ‘‘ας έρθει κάποιος’’, και ήταν… ο Βασίλης. Θυμάμαι μου έκανε πλάκα: ‘‘Μαραβέγια, πήγαινε κάνε μαθήματα φωνητικής, μήπως έρθει κανείς και σ’ ακούσει’’».

Υπογραφή: Κωστής Μαραβέγιας, τραγουδιστής, συνθέτης, σκηνοθέτης

Φωτό: mixgrill.gr


Σχολιάστε εδώ