Όχι να μας πάρουν και την πρωτιά οι Κρητικοί…

Όχι να μας πάρουν και την πρωτιά οι Κρητικοί…

Μια είδηση κυκλοφόρησε στα sites, σύμφωνα με την οποία ύστερα από εξέταση αίματος που είχε κάνει στην Κρήτη ένας άνδρας, έμαθε έκπληκτος ότι είναι έ­γκυος!

Μόνο που στην Κρήτη δεν έχουν την πρωτιά.

Όλοι οι παλιοί Κεφαλλονίτες θυμούνται την περίπτωση που ο συμπαθής τότε καλόγερος από το Μοναστήρι στο μικρό νησάκι Δίας είχε βρεθεί στην ίδια θέση και αν θυμάμαι καλά η εξέταση είχε γίνει από το ιατρείο του αξέχαστου μικροβιολόγου Κουρβισιάνου.

Όχι να μας πάρουν και την πρωτιά οι Κρητικοί…


Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς το νησί για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το κλίμα ηλεκτρισμένο, με τους υποψήφιους δημοτικούς άρχοντες να αλληλοκατηγορούνται για υπαρκτές και ανύπαρκτες αιτίες.

Υπομονή, δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι να μετρηθούν τα κουκιά.

Όσοι θα πάνε στην κάλπη ας σκεφθούν καλά ποιον θα επιλέξουν, γιατί μετά την απομάκρυνση από αυτήν «ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» και φυσικά θα είναι και αργά για δάκρυα.


Ορκίστηκε και ο νέος υπουργός Τουρισμού, γεωπόνος στο επάγγελμα και διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας σύμφωνα με το βιογραφικό του.

Αν προλάβει, ας τον καλέσει η κ. Θεοπεφτάτου στην Κεφαλονιά να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα σώσουμε τους φοίνικες που απόμειναν –αν σώζονται– και πώς θα συντηρήσουμε και τους κοκοφοίνικες που μας γέμισαν, που, καταπώς φαίνεται, δεν αγαπούν ιδιαίτερα το κλίμα του νησιού.


Ένα σωματείο, το «Υπερίων», που ιδρύθηκε το 2013 και με τη συνεχή του δράση παράγει σπουδαίο έργο και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ΑμεΑ, συνεχίζοντας τις πετυχημένες δράσεις του, θα τοποθετήσει το καλοκαίρι στην παραλία στα Λέπεδα σύστημα seatrack, που τους επιτρέπει να απολαμβάνουν το μπάνιο τους όπως όλοι οι συμπολίτες μας.

Η προμήθεια έγινε με τη βοήθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τη συντήρησή του έχει αναλάβει ο Δήμος.

Ένα μεγάλο «μπράβο» στην πρόεδρο του σωματείου Σοφία Μαροπούλου και την αντιπρόεδρο Μαρία Λαδά, που ακούραστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Σε ηλεκτρονική δημοπρασία για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας βγάζει το υπουργείο Οικονομικών την παραλία Μακρύς Γιαλός στην Κεφαλονιά με τιμή εκκίνησης 26.400 ευρώ.


Σχολιάστε εδώ