Με βοήθησαν τα παιδιά μου να πατήσω στα πόδια μου

Με βοήθησαν τα παιδιά μου να πατήσω στα πόδια μου

«Θα ήμουν ψεύτρα αν δεν παραδεχόμουν ότι η σκέψη του γήρατος δεν με απασχολεί. Σε κανέναν δεν αρέσει να γερνά, κανείς μας δεν θέλει να πεθάνει και όλοι ευχόμαστε να μείνουμε για πάντα νέοι. Όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, επομένως ο καθένας μας πρέπει να βρει τρόπους για να το αντιμετωπίσει. Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός…».

«Στη δική μου περίπτωση όλα άλλαξαν με τη γέννηση της Ντέβα και αργότερα της Λεονί. Όταν αποκτάς παιδί αντιλαμβάνεσαι για τα καλά ότι ανήκεις πια στο παρελθόν και ότι το παιδί σου είναι το μέλλον. Τα παιδιά μου με βοήθησαν να πατήσω στα πόδια μου».

«Ορισμένες φορές οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είσαι όμορφη σε τοποθετούν σε μία γυάλα και φοβούνται να σε αγγίξουν. Νομίζουν ότι επειδή είσαι όμορφη δεν μπορείς να υποφέρεις. Επομένως, είμαι μάλλον τυχερή, αφού κάποιοι νομίζουν ότι μπορώ να υποφέρω».

«Η ηθοποιία είναι σαν να κολυμπάς ή σαν να ιππεύεις. Στην πραγματικότητα δεν μαθαίνεις ποτέ. Σε κάθε ταινία σου πρέπει να αποδείξεις κάτι άλλο. Και νομίζω ότι έχω πολλά να αποδείξω».

Υπογραφή: Μόνικα Μπελούτσι, ιταλίδα ηθοποιός


Σχολιάστε εδώ