Μπακογιάννης: Μάχη και για την τελευταία ψήφο

Μπακογιάννης: Μάχη και για την τελευταία ψήφο

Κρίσιμη θεωρεί ο Κώστας Μπακογιάννης τη συμμετοχή των Αθηναίων στις κάλπες της 26ης Μαΐου και αυτό τονίζει στις συναντήσεις που έχει μαζί τους σε όλες τις γωνιές της πόλης.

Αν και οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν πολύ μπρο­στά από τους άλλους υποψηφίους και μάλιστα με ανοδική πορεία, ο ίδιος συνεχίζει τη μάχη και για την τελευταία ψήφο σε συγκεντρώσεις σε σπίτια, μαγαζιά, σε φορείς και οργανώσεις, αλλά και στα debates –που έχουν ήδη ξεπεράσει τα δέκα– σε Μέσα Ενημέρωσης και στις γειτονιές της Αθήνας, όπως στο Πεδίον του Άρεως, το Ρουφ, την Πλάκα και αλλού.

Στο επιτελείο του λένε ότι «δεν πρέπει καμία ψήφος να πάει χαμένη στις 26 Μαΐου, κάτι που θα είναι πάρα πολύ κρίσιμο για την επόμενη μέρα». Και αυτό γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλεγούν την πρώτη Κυριακή και στόχος είναι ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός από την ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη και του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».

Πάντως αυτό δεν αλλάζει τη βασική κατεύθυνση της συνεργασίας, της συνεννόησης και της συναίνεσης μετά την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής, την οποία άλλωστε έχει κάνει πράξη τόσο στο Καρπενήσι όσο και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τα τελευταία εννιά χρόνια.


Σχολιάστε εδώ