Μ. Χριστοδουλάκης: Να σταματήσει η κυβέρνηση να στέλνει μηνύματα ανοχής στη βία

Μ. Χριστοδουλάκης: Να σταματήσει η κυβέρνηση να στέλνει μηνύματα ανοχής στη βία

«Είναι λυπηρό που την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή με ευθύνη Τσίπρα-Μητσοτάκη το ελληνικό κοινοβούλιο μετατράπηκε σε γήπεδο…» σχολίασε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στους δημοσιογράφους Χ. Κούτρα και Γ. Ντσούνο.

Το διακύβευμα των εκλογών είναι ποιός θα διαχειριστεί την τύχη της χώρας την επόμενη μέρα και βάσει τίνος Σχεδίου:

Είναι λυπηρό που την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή με ευθύνη Τσίπρα-Μητσοτάκη το Ελληνικό Κοινοβούλιο μετατράπηκε σε γήπεδο. Ακραίες εκφράσεις πεζοδρομίου εκατέρωθεν απομακρύνουν τους πολίτες από την πολιτική, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν νιώθουν υπερήφανοι για την ποιότητα της αντιπροσώπευσής τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δεν ακούσθηκε τίποτα για τα ζωτικά καθημερινά προβλήματά τους. Εμείς, ως ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτή την τακτική. Ο ελληνικός λαός περιμένει να του προτείνουμε τρόπους και διεξόδους από την κρίση και το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Η Πρόεδρός μας, Φώφη Γεννηματά, παρουσίασε εχθές σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου εκ νέου το σχέδιο μας για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Το κότερο δεν είναι το βασικό αντικείμενο της πολιτικής αντιπαράθεσης, είναι όμως άλλη μια απόδειξη της υποκρισίας  του κ. Τσίπρα.

Για τις καταστροφές στην Αθήνα στο όνομα του Κουφοντίνα:

Είναι αδιαμφισβήτητο για εμάς ότι νόμοι υπάρχουν και πρέπει να εφαρμόζονται. Πρέπει να μπορούν οι πολίτες να κυκλοφορούν στην πόλη μας και γενικότερα στη χώρα μας με ασφάλεια, στοιχειό που έχει δυστυχώς επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί σε ένα από τα κρισιμότερα για την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών.

Εμείς στα γραφεία μας στη Χαριλάου Τρικούπη το βιώνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, που αντί για πάρτι κάποιοι ρίχνουν μολότοφ.

Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και η Κυβέρνηση να μην στέλνει διαρκώς μηνύματα ανοχής σε φαινόμενα βίας, όπως το χθεσινό στην οδό Βουκουρεστίου με τις καταστροφές των καταστημάτων.

Τα φαινόμενα αυτοδικίας, που ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να παίρνει το νόμο στα χέρια του, για να εκφραστεί πολιτικά, πρέπει να τιμωρούνται χωρίς ανοχή.

Για τις δημοσκοπήσεις:

Έχω τη χαρά να βρίσκομαι καθημερινά σε πολλά μέρη της Ελλάδας και το κλίμα που εισπράττω είναι κλίμα ενθουσιασμού και διαρκώς αυξανόμενης προσέλευσης στις εκδηλώσεις και τις διαδικασίες μας.

Θεωρώ βέβαιο ότι αυτό θα αποτυπωθεί στις κάλπες.

Σε όλες τις κάλπες. Η δυναμική μας αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Παροχές και προεκλογικό κουτόχορτο:

Η Κυβέρνηση έχει την αντίληψη ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο.

Τους πήραν 10 και προεκλογικά τους δίνουν ένα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων και μάλιστα σε μία άρρωστη – με δική τους ευθύνη – ελληνική Οικονομία.

Ασφαλώς ό,τι ελαφραίνει έστω και λίγο τα βάρη των Ελλήνων πολιτών θα το στηρίξουμε, ωστόσο τονίζουμε ότι η χώρα χρειάζεται ολοκληρωμένο Σχέδιο, για να βγει οριστικά από την κρίση και να ανακάμψει.


Σχολιάστε εδώ