Αν. Λοβέρδος: Φτου ξε-λευτερία. Η μέρα των εκλογών θα είναι μια χαρμόσυνη μέρα

Αν. Λοβέρδος: Φτου ξε-λευτερία. Η μέρα των εκλογών θα είναι μια χαρμόσυνη μέρα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, κος Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Να ‘χαμε, να λέγαμε» με το δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων, τόνισε αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή.

16 και 1 για τις εκλογές. Φτου ξε-λευτερία. Η μέρα των εκλογών θα είναι μια χαρμόσυνη μέρα. Γιορτή της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. Το προεξοφλώ γιατί θα είναι σάντουιτς, θα είναι η ήττα του διπλή. Θα είναι σε σχέση με τον πρώτο, η διαφορά του, και σε σχέση με τον τρίτο η απόσταση που θα μας χωρίζει. Θα είναι μικρή εκτιμούμε γιατί από το Δεκέμβριο και μετά με βάση τις Πρέσπες έχει επιδοθεί σε μια ατελέσφορη προσπάθεια να αντλήσει στελέχη και ψήφους από εμάς. Επιστράτευσε Γέφυρες, σκάνδαλα, σκευωρίες και δεν κατάφερε να του βγει τίποτα από όλα αυτά. Αντίθετα χθες αποδείχθηκε ότι έχει χάσει και τον έλεγχο της δυνατότητάς του να είναι κοινοβουλευτικά ευπρεπής.

-Τη χυδαιότητα υπουργού την επιμέρισε σε όλα τα μέλη της Βουλής που τον στηρίζουν και σε όλους τους υπουργούς του, αυτό έκανε χθες, και πίστεψε ότι θα τα καταφέρει από όλη αυτή τη χθεσινή συζήτηση να βγουν στην επιφάνεια τα μέτρα που έχει εξαγγείλει τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα εφαρμοστούν το 2020 από άλλο κόμμα, από άλλη κυβέρνηση.

-Μιλάμε για έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι ο ελληνικός λαός τρώει σανό και που πιστεύει ότι χθες, παρότι επιμέρισε τη χυδαιότητα του υπουργού του σε όλη την κυβέρνηση και τους βουλευτές του, πίστεψε ότι όταν θα κάνει αναφορά στα μέτρα τα οποία εισηγείται και τα οποία θα πάρει η κυβέρνησή του ότι αυτό θα ακουστεί. Όμως είναι τέτοια η κατάσταση που έχει βρεθεί που όλη η ειδησιογραφία περιστράφηκε γύρω από τις χυδαιότητες.

-Δεν είναι πρόεδρος της Βουλής ο κ. Τσίπρας, αισθάνεται τόσο άσχημα που πριν από δύο εβδομάδες μας είχε θυμίσει ότι είναι πρωθυπουργός της χώρας, χθες έκανε και τον πρόεδρο της Βουλής, μου ζήτησε να κάτσω κάτω. Δεν του είχα απευθυνθεί όμως, εγώ έλεγα ότι παραβιάζει το προεδρείο τις διαδικασίες της διάσκεψης προέδρων. Δύο ώρες μιλάγανε οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων και περιμέναμε εμείς να πάρουμε το λόγο. Εμείς μιλάμε πολιτικά, η πυξίδα μας είναι πολιτική και δείχνει άμεση ανάγκη πανωλεθρίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές”.


Σχολιάστε εδώ