Ομολογία του ΣΥΡΙΖΑ ότι  στον Δήμο της Αθήνας δεν πάει καλά

Ομολογία του ΣΥΡΙΖΑ ότι στον Δήμο της Αθήνας δεν πάει καλά

-Ήταν η τελεσιγραφική απαίτηση απόσυρσης του Γ. Τσιρώνη

Τι χρείαν άλλων μαρτύρων θα είχε και ο τελευταίος πολίτης της χώρας, ακόμη και ο σκεπτόμενος οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, για το ότι στον Δήμο της Αθήνας ο κυβερ­νητικός υποψήφιος, όχι ως πρόσωπο αλλά ως κόμμα, όχι απλώς δεν τραβάει αλλά… βουλιάζει.

Κάτι που όχι μόνο το καταγράφουν όλες οι δη­μο­σκοπήσεις, φανερές και κρυφές, αλλά το ομολογεί και η ηγεσία του κόμματος με την τελεσιγραφική απαίτη­σή της προς τον συνεταίρο, το κόμμα των Οικολόγων – Πράσινων, να αποσύρει τον υποψήφιό του για τον Δήμο της Αθήνας Γιάννη Τσιρώ­νη, πρώην υπουργό, και να στηρίξει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο.

Και τελικά οι Οικολόγοι – Πράσινοι συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις… Όπως λένε, είχαν ενημερώσει από καιρό την Κουμουνδούρου για την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν άλλη υποψηφιότητα στον Δήμο της Αθήνας.

Και αυτό επιβεβαιώνεται από το ότι στην επικύρωση της υπο­ψηφιότητας Τσιρώνη στη διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων – Πράσινων ήταν παρών ο υ­φυπουργός Περιβάλλο­ντος Γιώργος Δημαράς, υψη­λόβαθμο στέλεχος των Οικολόγων – Πράσινων.

Η απαίτηση για απόσυρση των Οικολόγων δείχνει ότι στα γκάλοπ ο Τσιρώνης παίρνει κάποιο κρίσιμο ποσοστό και στο Μαξίμου πιστεύουν ότι όσοι θα τον ψήφιζαν τώρα θα ψηφίσουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον, όμως, κάνουν λάθος.

Μπορεί να α­ντιδράσουν οι Οικολόγοι – Πράσινοι και να ρίξουν στην κάλπη ψηφοδέλτια άλλων υποψηφίων.


Σχολιάστε εδώ