Συντάραξε τον αθλητικό πλανήτη ο Ίκερ Κασίγιας

Συντάραξε τον αθλητικό πλανήτη ο Ίκερ Κασίγιας

Το έμφραγμα που τον έστειλε στο νοσοκομείο προκάλεσε κύμα συμπαράστασης και μηνυμάτων για ταχεία ανάρρωση στον ισπανό θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αλλά παράλληλα ανοίγει μεταγραφική πόρτα στην Πόρτο, αναφορικά με τη θέση του γκολκίπερ. Με τα σενάρια να ακουμπούν και στον Ζοσέ Σα.

Διότι ναι μεν ο Ισπανός φαίνεται ότι έκανε τη μεγαλύτερη απόκρουση της καριέρας του κερδίζοντας τη μάχη για τη ζωή, αλλά η πεποίθηση που υπάρχει είναι πως δύσκολα θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο. Και κάπου εδώ δεν αποκλείεται να προκύψει σοβαρό θέμα με τον Ζοσέ Σα και τους «Δράκους».

Κάτι που έως τώρα φάνταζε απίθανο, καθώς μπορεί η Πόρτο να ήταν θετική στην επιστροφή του στον σύλλογο, ωστόσο ο ίδιος 26χρονος γκολκίπερ δεν ήθελε να γυρίσει πάλι για δεύτερος. Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν και πρέπει να φανεί εάν θα αλλάξει και η στάση της Πόρτο αλλά και του Σα.

Η Πόρτο δεν μπορεί να κάνει πολλά στην υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει οψιόν αγοράς για τον 26χρονο γκολκίπερ, έχει ενημερώσει τους Πορτογάλους ότι την καλύπτει, οπότε το θέμα έχει μεταφερθεί στον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις εδώ και καιρό.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μια σπουδαία πρόταση στον Σα, τριπλασιάζοντας σχεδόν τις απολαβές του, και περιμένει την απάντησή του. Εντούτοις, μετά την αναπάντεχη και εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση του Κασίγιας δεν αποκλείεται η Πόρτο να θελήσει να διατηρήσει τον Σα στο ρόστερ της αλλά και στο αρχικό της σχήμα.

Κάτι που μπορεί να γίνει μόνο εάν πείσουν τον παίκτη να γυρίσει και του καταθέσουν μια οικονομική προσφορά που θα πολλαπλασιάζει τις απολαβές του και θα είναι τουλάχιστον έως το 2022 (το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020).

Φωτο: enikos


Σχολιάστε εδώ