Με τόσους ανίκανους και άσχετους (υπουργούς, γραμματείς, περιφερειάρχες, δημάρχους κ.ά.), να λέμε πάλι καλά…

Με τόσους ανίκανους και άσχετους (υπουργούς, γραμματείς, περιφερειάρχες, δημάρχους κ.ά.), να λέμε πάλι καλά…

…που στην πυρκαγιά στο Μάτι χάθηκαν μόνον 102 άνθρωποι. Πάλι καλά.

Έναν μήνα πριν από τη θερινή περίοδο η κυβέρνηση δεν έχει έτοιμο το σχέδιο αντιπυρικής προστασίας. Αν, ο μη γένοιτο, το καλοκαίρι χαθεί κόσμος στις φωτιές, θα φταίει ο άνεμος, τα αυθαίρετα, οι τιμές στα μαρούλια.

Η Ελλάδα στο θέμα της Βενεζουέλας συντάσσεται με την ΕΕ, δηλώνει ο Κατρούγκαλος. Στο μεταξύ η ΕΕ καταγγέλλει τον Μαδούρο και ο ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζει. Μύλος…
Συγγνώμη, αλλά όταν ο λαός ξεσηκώνεται ενά­ντια σε ένα αυταρχικό καθεστώς δεν είναι απόπειρα πραξικοπήματος, αλλά… κίνημα ελευθερίας.

Ανησυχεί και το ΚΚΕ για τη Δημοκρατία στη Βενεζουέλα. Μην τυχόν και… αποκατασταθεί;

Θα χάσουν στις ευρωεκλογές με έξι έως οκτώ μονάδες διαφορά και στον ΣΥΡΙΖΑ θα πανηγυρίζουν που δεν έχασαν με πάνω από δέκα!

Διαβάζω ότι ο Μητσοτάκης σε θέματα επικοινωνιακής στρατηγικής αντιγράφει τον Ομπάμα. Και σε ζητήματα πολιτικής τον… Π. Κιάμο;

Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ που στην Ισπανία έχασε ο εκεί… ΣΥΡΙΖΑ και κέρδισε το εκεί… ΚΙΝΑΛ. Στον ψυχίατρο θα πάνε από μόνοι τους ή να στείλουμε delivery;

Για το αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών φταίνε Βέμπερ και Μητσοτάκης, απεφάνθη ο Τσακαλώτος. Και για το Brexit ποιος; Ο Κρ. Ρονάλντο;

Αστυνομικοί εντόπισαν 150 κιλά χασίς σε κτίριο στα Εξάρχεια. Αν είναι δυνατόν. Γίνονται τέτοια πράγματα στη Μονμάρτρη;

Για να μείνει ο Τσίπρας σχεδόν μία εβδομάδα στη Κρήτη, καταλαβαίνετε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και στην Κρήτη.

Δ. Κουτσούμπας: «Η πραγματική Ανάσταση θα έρθει όταν ο λαός θα βαδίσει στον δρόμο του αγώνα». Προς το παρόν ας πάμε για μπάνιο, έφτιαξε ο καιρός.

Πήγε ο Κυριάκος επίσκεψη σε Μονάδα Φρο­ντίδας Ηλικιωμένων και μετά για τρεις ώρες έκανε μπάνιο με Betadin να φύγει η… οστεοπόρωση.

Ο Ν. Παππάς ζητά από τη ΝΔ να μη στηρίξει τον δήμαρχο Καλαμάτας λόγω του νεκρού στον σαϊτοπόλεμο. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τη Δούρου με τους 126 νεκρούς σε Μάνδρα και Μάτι.

Εξήγησε –ευτυχώς– ο Στ. Θεοδωράκης ότι… αγωνίζεται για την αναγέννηση της Ευρώπης. Τόσο καιρό νόμιζα ότι δοκίμαζε το ταλέντο του στην μπιρίμπα.

Καταγγέλλει την ΕΡΤ ο Λαφαζάνης ότι δεν προβάλλει τις απόψεις του. Αντί να λέει ευχαριστώ που τις κρύβουν και δεν… εκτίθεται.

Ανεξήγητη η ανησυχία της ΕΛΑΣ για το γεγονός ότι δεν μπορεί να φυλάξει τις τουριστικές περιοχές της Αθήνας. Δεν άκουσαν την Παπακώστα που είπε ότι τα Εξάρχεια έγιναν Μονμάρτρη…

…το Σύνταγμα έγινε Ζυρίχη, Βιέννη η Ομόνοια.

Τυχαίο είναι ότι τον Μαδούρο στηρίζει ο Ερ­ντογάν; Ο οποίος έχει τόση σχέση με τη δημοκρατία όση ο Τσίπρας με τα αγγλικά.

Αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό από τη συμμαχία Τσιρώνη – Ηλιόπουλου για τον Δήμο Αθηναίων. Κατρακυλούν οι τιμές στα… μούσμουλα.

Συμφωνία για συνεργασία σε θέματα τουρισμού υπέγραψε στο Ομάν (!) ο Τσακαλώτος. Θα μας στέλνουν καμήλες και θα τους στέλνουμε… φιστίκι Αιγίνης.

Έγινε Διάσκεψη για τα Βαλκάνια στο Βερολίνο, αλλά δεν κλήθηκε η χώρα μας. Υποθέτω ότι θα είχαν προσλάβει άλλον… σερβιτόρο!

Το ότι μειώθηκαν οι νεκροί από τροχαία την περίοδο του Πάσχα είναι… επίτευγμα της κυβέρνησης, λέει ο Σπίρτζης. Για τους 126 νεκρούς σε Μάνδρα και Μάτι…

…φταίει ο αέρας, η τρύπα του όζοντος και ότι η πυροσβεστική έχει ωροσκόπο στον Τοξότη.

Σύμφωνα με έρευνα, δύο στους δέκα πιστεύουν ότι στις επόμενες εκλογές θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Παραδόξως, δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, ούτε καν νοσηλεύονται!

Πριν από τις εκλογές μαντινάδες, μετά τις εκλογές μοιρολόγια…


Σχολιάστε εδώ