Η φωνή των αστέγων πρέπει να ακούγεται στο ΔΣ της Αθήνας

Η φωνή των αστέγων πρέπει να ακούγεται στο ΔΣ της Αθήνας

Γροθιά στο στομάχι ήταν ό,τι είπε στον Παύλο Γερουλάνο, στην εκδήλωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Δήμητρα Πιάγκου, μια γυναίκα που τη χτύπησε σκληρά η ζωή και κατάφερε να αποκτήσει ένα νόημα ξανά η ζωή της πουλώντας το περιοδικό των αστέγων «Σχεδία».

«Θέλω να πάψουν τα πεζοδρόμια να είναι σπίτι για κάποιους. Να πάψουν τα χαρτόκουτα να είναι το κρεβάτι τους. Να πλαισιωθούν οι άνθρωποι από επιστήμονες που θα τους δώσουν πάλι πίστη στη ζωή, στον εαυτό τους, που θα τους κάνουν να αποκτήσουν πάλι ελπίδα.

Δεν είμαι περήφανη όταν έρχεσαι και με αγκαλιάζεις το πρωί και αγοράζεις το περιοδικό και δίπλα κοιμάται ο άλλος στα χαρτόκουτα. Γιατί; Είναι άνθρωπος σαν κι εμένα. Είχε ελπίδες και του τις ρημάξανε. Σε ευχαριστώ που με πίστεψες».

Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παύλο Γερουλάνο που πήρε την απόφαση να βάλει στο ψηφοδέλτιό του την κ. Δήμητρα και να προσπαθήσουμε να έχει μια θέση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.
Θα προσφέρει πολύ περισσότερα από τις «φίρμες» που ένθεν και ένθεν πλασάρονται για να δώσουν λύσεις.

Σίγουρα, έχοντας η ίδια ζήσει για μεγάλο διάστημα άστεγη, θα έχει ουσιαστικές προτάσεις να κάνει. Αξίζει να τη βοηθήσουν να τις κάνει πραγματικότητα όσοι ψηφίζουν στην Αθήνα.

Φωτό: pathfinder.gr


Σχολιάστε εδώ