Δουλειά της CIA είναι να ψεύδεται,  να εξαπατά και να κλέβει!

Δουλειά της CIA είναι να ψεύδεται, να εξαπατά και να κλέβει!

-Ομολογία του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο

Μπορείς να κατηγορήσεις για χίλια κακά την Αμε­ρική, όμως δεν μένει τίποτα κρυφό εκεί, ακόμη κι αν α­φορά τον Πρόεδρο της χώ­ρας. Βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα. Και οι αποδείξεις πολλές.

Μία από αυτές, πρόσ­φατη, που ξεπερνά κάθε όριο, έχει σχέση με τις ευρωπαϊκές συνήθειες, των ελληνικών συμπεριλαμβανομένων. Ο πρώην διευθυντής της CIA και νυν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο ομολό­γησε δημόσια ότι δουλειά της CIA είναι να ψεύδεται, να εξαπατά και να κλέβει!

Την περασμένη εβδομάδα μίλησε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Α&Μ του Τέξας, το οποίο είναι από παλιά γνωστό ως η ευνοούμενη της CIA δεξαμενή στρατολόγησης πρακτόρων, με δεδομένο μάλιστα ότι ένας από τους τελευταί­ους πρυτάνεις του, ο Ρόμπερτ Γκέιτς, ήταν αρχηγός της CIA και αργότερα έγινε υπουργός Άμυνας στις κυβερνήσεις Μπους και Ομπάμα.

Μετά την ομιλία του ο Πομπέο, απαντώντας σε ερω­τήσεις, καυχήθηκε ότι στη CIA τόσο η εκπαίδευση όσο και η παράδοση καθοδηγούν προς την ακόλουθη πρακτική: «Ψευδολογήσαμε, εξαπατήσαμε, κλέψαμε…»!

Φωτο: protothema


Σχολιάστε εδώ