Θεματική έκθεση φωτογραφίας “Monochrome” στη Blank Wall Gallery

Θεματική έκθεση φωτογραφίας “Monochrome” στη Blank Wall Gallery

Διάρκεια έκθεσης: Από 3 Μαΐου έως 15 Μαΐου 2019 

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος


Την Παρασκευή 3 Μαΐου η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει στο χώρο της την ομαδική έκθεση φωτογραφίας “Monochrome” με συμμετοχές φωτογράφων από όλο τον κόσμο. Μονόχρωμες φωτογραφίες, μία άλλη εκδοχή των καλλιτεχνών για τον κόσμο γύρω τους, θα παρουσιαστούν στο κοινό της γκαλερί. Σκηνές και πρόσωπα της καθημερινότητας  απεικονίζονται μεταλλαγμένα, χωρίς την παρουσία χρωμάτων.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, όλα παίρνουν μία διαφορετική μορφή, σαν να ανήκουν σε άλλη εποχή. Η μορφή αυτή πολλές φορές είναι πιο ρομαντική ενώ άλλες φορές η εικόνα γίνεται πιο σκληρή. Αυτό είναι ίσως και το στοιχείο που συναρπάζει τόσο τους φωτογράφους όσο και τους θεατές· η μεταμόρφωση του καθημερινού και του συνηθισμένου σε κάτι άπιαστο. Μέσα από τις μονόχρωμες φωτογραφίες έχουμε όλοι τη δυνατότητα να δούμε κάτι που τα μάτια μας δεν μπορούν να δουν, αλλά που η ψυχή και η φαντασία μας ξέρουν με σιγουριά ότι υπάρχει.

Η Blank Wall Gallery καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται, να έρθουν στην έκθεση Monochrome για να κάνουν ένα ταξίδι με τη φαντασία τους. Η έκθεση θα διαρκέσει από την Παρασκευή 3 Μαΐου μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Είσοδος ελεύθερη


Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη έως Παρασκευή: 16:30 – 21:30 
Σάββατο: 11:30 – 14:00
Κυριακή – Δευτέρα: Κλειστά

Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

www.blankwallgallery.com
[email protected]

 


Σχολιάστε εδώ