Και μόλις «καθαρίσει» με το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές επανορθώσεις, η κυβέρνηση ξεκινάει μάχη για τις αποζημιώσεις από την Άλωση της Πόλης!

Και μόλις «καθαρίσει» με το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές επανορθώσεις, η κυβέρνηση ξεκινάει μάχη για τις αποζημιώσεις από την Άλωση της Πόλης!

♣ Τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, την Κάθοδο των Δωριέων και την… αρπαγή της Ωραίας Ελένης.

♣ Αθάνατη Ελλάδα! «Χαρίζουμε» στα Σκόπια τη Μακεδονία και στήνουμε άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου στο κέντρο της Αθήνας.

♣ Με το σκεπτικό ότι… γενέτειρά του ήταν το Πα­γκράτι. Φιλολάου και Ερατοσθένους γωνία. Το διώροφο με τις πράσινες πόρτες.

♣ Έχω μπερδευτεί: Το «φόρτε» του Τσίπρα είναι τα Ελληνικά ή η Γεωγραφία;

♣ «Η κυβέρνηση δεν σπίλωσε κανέναν», λέει ο Ν. Παππάς. Για το γεγονός ότι επί ενάμιση χρόνο δέκα στελέχη της αντιπολίτευσης εμφανίζονται ως «κλέφτες» και «απατεώνες»…

♣ …φταίνε η CIA, η Μοσάντ και η Μάντσεστερ Γιου­νάιτεντ.

♣ «Δεν εκχωρούμε εθνική κυριαρχία πουθενά και ποτέ», δηλώνει ο Π. Καμμένος. Στο μεταξύ, όσο ήταν στην κυβέρνηση, ο Τσίπρας «έδωσε» στα Σκόπια τη Μακεδονία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται το δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς επειδή δεν ζουν στην Ελλάδα. Αλλά κατεβάζει υποψήφια στις ευρωεκλογές αλλοδαπή που ζει μόνιμα στην Ιταλία.

♣ «Παζάρευε» με την Τουρκία το μισό Αιγαίο και το Ιόνιο με την Αλβανία. Ακολουθεί η Μάλτα με το Μυρτώο Πέλαγος.

♣ Διαβάζω ότι ο Κυριάκος θα συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση ο… μπαμπάς του. Δέσμευση είναι αυτό ή… απειλή;

♣ Ο Στ. Θεοδωράκης κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με το «σύνθημα» ότι συνυπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Να τον ψηφίσουν θέλει ή να τον… πάρουν με τις πέτρες;

♣ 146 κρατούμενοι νεκροί την τελευταία τριετία. Έχει δίκιο ο υπουργός Δικαιοσύνης όταν λέει ότι στις φυλακές δεν επικρατεί χάος. Μπάχαλο είναι!

♣ Αυτόνομη θα κατέβει στις ευρωεκλογές η Κ. Παπακώστα. Από το να πάρει και άλλους στον λαιμό της προτιμά να πάει άκλαυτη από μόνη της!

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δίπλα δίπλα ο εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας (Π. Κόκκαλης) και ο «συνήγορος» της τρομοκρατίας (Π. Λάμπρου). Venceremos!

♣ Ρώτησε η Στάη την Κουντουρά αν είναι αριστερή ή δεξιά και εκείνη είπε… «είμαι Εθνική Ελλάδος». Απάντηση κομμωτηρίου!

♣ Επειδή διέπρεψε ως περιφερειάρχης η Δούρου παίρνει στα γκάλοπ 14%, όσο και ο Σγουρός, που τον είχε ξεχάσει ως και η μάνα του. Σκέψου και να μην είχε… διαπρέψει!

♣ Ο πρωθυπουργός κάνει κηρύγματα περί νομιμότητας και οι υπουργοί του κρύβονται πίσω από την ασυλία για να μη δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη. Το λες και υποκρισία.

♣ Στο Ποτάμι ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, στήριξαν την κυβέρνηση, αλλά τώρα δεν τους αρέσουν τα νομοσχέδια που ψηφίζει. Σαν να λέμε…

♣ …ανέχθηκαν τον βιασμό και τους ενοχλεί το σεξ χωρίς συναίσθημα.

Επτά στους δέκα πολίτες πιστεύουν ότι η χώρα πηγαίνει προς λάθος κατεύθυνση. Οι άλλοι τρεις τι νομίζουν; Πως φεύγει τριήμερο στο Πήλιο;

♣ Αδίκως ανησυχούν για το μέλλον τους οι μικρομεσαίοι της χώρας. Δεν βλέπουν πόσο καλά τα κατάφερε ο Τσίπρας.

♣ Εφικτή θεωρεί και ο Μητσοτάκης τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία. Πιο πιθανό είναι να «κάτσει» η Σκ. Γιόχανσον στον Τσακαλώτο!

♣ Δεν θέλει εκλογές τον Μάιο ο Τσίπρας. Γιατί, μήπως θέλει καθόλου εκλογές;

♣ Απορία: Ο Άδωνης κοιμάται στον ΣΚΑΪ και πού και πού πηγαίνει και στο σπίτι του ή το αντίθετο;

♣ «Εξαιρετική» κρίνει ο Ν. Βούτσης τη συγκυρία για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων. Εκτός του ότι έχει υγρασία στο Μέτσοβο…

♣ …έχουν πέσει και οι τιμές στα μούσμουλα!

♣ Αν καταλαβαίνω καλά, ο Σαμαράς θέλει στις ευρωεκλογές να ηττηθεί ο Τσίπρας και να… μην πάει καλά ο Μεϊμαράκης.

♣ Η Ραχήλ Μακρή κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος και τη στηρίζει η Κ. Παπακώστα. Γιατί δεν ανοίγουν καλύτερα κομμωτήριο; Μην πάει χαμένο το ταλέντο τους στο… πιστολάκι!


Σχολιάστε εδώ