Την αποχώρησή του από την πολιτική προανήγγειλε ο Κ. Γαβρόγλου… Φοβερή απώλεια για το πολιτικό σύστημα… Σαν να… χάνει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι!

Την αποχώρησή του από την πολιτική προανήγγειλε ο Κ. Γαβρόγλου… Φοβερή απώλεια για το πολιτικό σύστημα… Σαν να… χάνει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι!

♣ Ανησυχεί για την πορεία της Ευρώπης ο Ν. Βούτσης. Ελπίζω να μην το μάθει η Ευρώπη και… ανησυχήσει.

♣ Τις ηγεσίες του πρώην ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε ο Τζουμάκας, λέγοντας ότι ζημίωσαν τη χώρα. Ο ίδιος από το 1980 μέχρι σήμερα ήταν στους… προσκόπους.

Με ένα σύντομο πέρασμα από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

♣ Με κυβέρνηση ΝΔ η Αστυνομία θα μπαίνει πα­ντού, προειδοποιεί ο Άδ. Γεωργιάδης. Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει…

♣ Συμφωνούμε, κύριοι του υπουργείου Δικαιοσύνης, το ότι στις φυλακές επικρατεί χάος είναι μαύρη προπαγάνδα. Ότι δεν επικρατεί είναι… σύντομο ανέκδοτο.

♣ Συγγνώμη, αλλά αν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μιας ευρωπαϊκής χώρας βγαίνει και προαναγγέλλει πόλεμο, ο αντίστοιχος σε Συρία και Ιράκ θα πηγαίνει στο γραφείο του με τανκ.

Συμφωνία για συνεργασία στην εξερεύνηση του διαστήματος υπέγραψε με τις ΗΠΑ ο Ν. Παππάς. Αυτοί θα κάνουν τους εξερευνητές και εμείς τα… «UFO».

♣ Ο Κοτζιάς θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, αλλά δεν θα δώσει «λευκή επιταγή». Στο μεταξύ, ο Τσίπρας τού έχει βάλει υποθήκη μέχρι και το εξοχικό (…που δεν έχει).

Σε αυτές τις ευρωεκλογές ο Τσίπρας κατεβάζει υποψήφιο «συνήγορο» της «17 Νοέμβρη». Στις επόμενες, υποθέτω, θα βάλει τον ίδιο τον… Κουφοντίνα.

♣ Διαδηλωτές, φάτε τώρα όσο ξύλο γίνεται από τα ΜΑΤ. Μετά τις εκλογές θα σας δέρνει αυτοπροσώπως ο Άδωνης.

♣ Πάντως, καλού – κακού, ας εξηγήσει ο Ν. Παππάς τι θα είναι αυτό το όχημα με το οποίο θα πάμε στη Σελήνη. Αεροπλάνο, υποβρύχιο ή ο οδοντωτός Διακοφτό – Καλάβρυτα;

♣ Άνοδος από το 9% στο 10% για τον Ηλιόπουλο στην Αθήνα. Αν συνεχίσει το ίδιο δυναμικά, έχει σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί δήμαρχος. Εκεί, κατά το… 2050!

♣ Θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα διατηρήσει την πολιτική αυτονομία του, λέει ο Θεοχαρόπουλος. Θα αποφασίζει εκείνος πότε θα… σφουγγαρίζει το Μαξίμου.

♣ Εναλλάξ με Δανέλλη και Ραγκούση.

Ήθελα να ’ξερα τι όνειρο είδε ο Τσίπρας και έβαλε υποψήφιους Ηλιόπουλο και Νοτοπούλου… Το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» με τον Στ. Γαρδέλη;

♣ Η Ελ. Κουντουρά ευχαρίστησε θερμά τον Τσίπρα που την έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο. Λογικό. 1 εκατ. ευρώ είναι αυτό. Για τους μισθούς του ευρωβουλευτή λέω.

♣ Υπάρχει ένα 10% της κοινωνίας που μας παρακολουθεί και είναι κοντά στο Ποτάμι, λέει ο Θεοδωράκης. Ψυχίατροι θα ’ναι, που κάνουν τη διατριβή τους.

♣ Θα ’χουν να λένε ύστερα από χρόνια Ραγκούσης, Τζουμάκας, Δανέλλης κ.ά. ότι κάποτε έπαιξαν σε παράσταση του ΣΥΡΙΖΑ.

♣ Προσλήψεις χιλιάδων δασκάλων – καθηγητών εξήγγειλε ο Γαβρόγλου για το 2020 και το 2021, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στην κυβέρνηση!

Πρώτα συνέλαβαν τη γριά που πουλούσε παράνομα ραδίκια, μετά αυτή με τα χόρτα. Αν η κυβέρνηση συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα την «τσακίσει» τη διαπλοκή!

♣ Η πλάκα είναι ότι ο Ρα­γκούσης, που απέτυχε μέχρι και ως rooms to let στην Πάρο, θέλει να αλλάξει την Ελλάδα παρέα με τον Τζουμάκα!

♣ Μπορεί να μην έχουμε τρόλεϊ της προκοπής για να κάνουν τη γραμμή Κολιάτσου – Παγκράτι, θα αποκτήσουμε όμως διαστημόπλοιο για να πάμε στη Σελήνη. Θα ’χουν πολλή δουλειά οι ψυχίατροι μετά τις εκλογές.

♣ Η Μεγαλοοικονόμου έκανε μήνυση στον Μητσοτάκη και του ζητάει 30.000 ευρώ. Εκεί που έχουν πάει οι τιμές των φαρμάκων, έχει πολλά έξοδα.

♣ Η Δούρου ασφαλτόστρωσε δρόμο που… συ­μπτωματικά οδηγεί στο εξοχικό του Δραγασάκη. Και μετά λένε διάφοροι άσχετοι ότι δεν κάνει έργα.

♣ Με τη φόρα που έχουν πάρει στην κυβέρνηση και διορίζουν κόσμο στο Δημόσιο, βλέπω τον Ν. Παππά να κάνει διαγωνισμό για οδηγούς στο διαστημόπλοιο.


Σχολιάστε εδώ