Τ.Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ θα αφήσει ένα κανάλι στην ΕΡΤ

Τ.Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ θα αφήσει ένα κανάλι στην ΕΡΤ

Επιστροφή στο μοντέλο της ΝΕΡΙΤ σχεδιάζει η ΝΔ. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος,  σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε πως η ΝΔ θέλει να υπάρχει ένας τηλεοπτικός σταθμός αντί για 4 που είναι σήμερα και με (ακόμη) μειωμένο κόστος λειτουργίας.

Τη δήλωση αυτή έκανε στην εκπομπή του Τάσου Σαράντη στην ΕΡΤ, το Σάββατο.  Επί των λεγομένων του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, δεν παρουσιάστηκαν στοιχεία  για τα θετικά οικονομικά στοιχεία της ΕΡΤ, για το εύρος των προγραμμάτων και για το χαμηλό ανταποδοτικό τέλος, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η εξαγγελία αυτή σήμαινει στην πραγματικότητα, μείωση των θέσεων εργασίας από 2.300 που είναι σήμερα σε 400-500 και περιορισμένη παρουσία στην παραγωγή προγράμματος

Ο Τ. Θεοδωρικάκος υποστήριξε ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλουν ένα κανάλι «που να το πληρώνουμε λιγότερο», καθώς επίσης να είναι πλουραλιστικό, αντικειμενικό και ανταγωνιστικό με τα ιδιωτικά. Υπενθυμίζεται πως η λειτουργία ενός προγράμματος από τη ΝΕΡΙΤ προήλθε μέσα από το λουκέτο της ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013.
Πηγή:  typologies.gr

Σχολιάστε εδώ