Ποιοι υποψήφιοι της ΝΔ προηγούνται στις ευρωεκλογές

Ποιοι υποψήφιοι της ΝΔ προηγούνται στις ευρωεκλογές

Καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές, οι υποψήφιοι των κομμάτων οργώνουν τη χώρα, έρχονται σε επαφή με φορείς και απλούς πολίτες και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες εκλογής τους. Την ίδια στιγμή, «τρέχουν» και οι μυστικές δημοσκοπήσεις, όπου καταγράφεται η δυναμική των υποψηφίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις μέχρι τώρα μετρήσεις στις πρώτες… εκλόγιμες θέσεις βρίσκονται οι Β. Μεϊμαράκης, Ελ. Βόζεμπεργκ, Μ. Σπυράκη, Γ. Κύρτσος, Στ. Κυμπουρόπουλος και Μ. Κεφαλογιάννης. Ακολουθούν οι Ν. Τζαβέλα, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατ. Μάρκου.

Χωρίς εκπλήξεις τελικά ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η συμμετοχή των τελευταίων δύο υποψηφίων είχε προεξοφληθεί. Ο ένας ήταν ο Γ. Αμυράς, ο οποίος αμέσως μετά την οριστικοποίηση της υποψηφιότητάς του υπέβαλε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, επιστρέφοντας την έδρα στο Ποτάμι. Και το τελευταίο όνομα που ανακοινώθηκε ήταν της γνωστής δημοσιογράφου Β. Φλέσσα.

Σήμερα το απόγευμα (6 μ.μ.) θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) η επίσημη παρουσίαση όλων των υποψηφίων του κόμματος.


Σχολιάστε εδώ