Α. Τσίπρας: Αγώνας απέναντι στον τοξικό συνασπισμό που θέλει να γυρίσει πίσω τη χώρα (βίντεο)

Α. Τσίπρας: Αγώνας απέναντι στον τοξικό συνασπισμό που θέλει να γυρίσει πίσω τη χώρα (βίντεο)

– “Στη μάχη που έρχεται, βασικός μας στόχος είναι να φτάσει η αλήθεια σε κάθε σπίτι”

Μήνυμα αγώνα «απέναντι στον συνασπισμό του παλιού, του τοξικού, του φθαρμένου.

Τη μαύρη συμμαχία όλων εκείνων των κύκλων, των κυκλωμάτων, των τριγώνων της διαπλοκής, των συμφερόντων και των πολιτικών τους εκφραστών, που έχει βαλθεί να ξεθεμελιώσει ό,τι καταφέραμε μέχρι σήμερα» έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας.

«Οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι και δεξιοί δεν θα επιστρέψουν στην εξουσία τόνισε ο πρωθυπουργός» είπε και πρόσθεσε: «Η Συμμαχία δεν εξαντλείται στην εκλογική μάχη κοιτάζει το μέλλον στην διαμόρφωση συνθηκών προοδευτικής διακυβέρνησης. Δεν κάνουμε πολιτική πίσω από κλειστές πόρτες αλλά σε επαφή με τον ελληνικό λαό», ανέφερε.


Από το ‘11 ως το ‘14 μειώθηκε το εισόδημα κατά 5.258 ευρώ!


Ο κ. Μητσοτάκης «μιλάει για διάλυση της μεσαίας τάξης, όταν σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το ‘11 ως το ‘14 κατά 5.258 ευρώ. Ενώ τα έτη ’15 – ‘16, τα δύσκολα έτη, άρχισε να αυξάνεται κατά 146 ευρώ. Και η αύξηση αυτή σήμερα έχει τριπλασιαστεί λόγω της επιστροφής στην ανάπτυξη», είπε και αναφέρθηκε και στα δεκαετή ομόλογα που άγγιξαν ιστορικό χαμηλό.

«Τον Σεπτέμβρη του 2015, είπαμε στον ελληνικό λαό ότι θα ματώσουμε αλλά θα βγάλουμε την Ελλάδα από τα μνημόνια, με τη κοινωνία όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Τη δέσμευσή μας τη τηρήσαμε».

Ολόκληρη η ομιλία του πρωθυπουργού


Σχολιάστε εδώ