Προκαλούν…

Προκαλούν…

Εκτεθειμένος ο Μάρκος Μπόλαρης από τη συνεργάτιδα την οποία απέσπασε στο γραφείο του και της οποίας την παραίτηση δεν έκανε αποδεκτή, με τον υφυπουργό να ομιλεί περί σεξισμού. Φυσικά δεν πρόκειται ούτε για ρατσισμό, ούτε για σεξισμό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Το φύλο και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται κάθε άνθρωπος το σώμα του φυσικά και δεν απασχολεί και δεν πρέπει να αφορά κανέναν άλλον.

Όμως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες της (που μάλλον δεν τιμούν τη φεμινιστική αντίληψη) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσβάλλουν τον ίδιο, που την επέλεξε, και φυσικά το ίδιο το υπουργείο των Εξωτερικών, καθώς σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί άκριτα να διορίζεται ή να αποσπάται ένας υπάλληλος από οποιαδήποτε άλλη, άσχετη υπηρεσία για να εξυπηρετεί το πολιτικό γραφείο κάθε υπουργού.

Και τελικά πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε για ποιον λόγο πρέπει να υπάρχουν και να πληρώνονται από την τσέπη του έλληνα φορολογούμενου τα πολιτικά γραφεία κάθε υπουργού, που μοναδική αποστολή έχουν απλώς να εξυπηρετούν την πολιτική-κομματική πελατεία τους.

[email protected]


Σχολιάστε εδώ