Στοπ στα σενάρια των πρόωρων εκλογών τον Ιούνιο έβαλε ο Βούτσης

Στοπ στα σενάρια των πρόωρων εκλογών τον Ιούνιο έβαλε ο Βούτσης

Στόπ στα σενάρια των πρόωρων εκλογών που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες εκ νέου, επιχείρησε να βάλει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών της Βουλής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης: «Θα υπάρχει πολύ πυκνό νομοθετικό έργο μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη το βράδυ, οταν θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τις 120 δώσεις. Δεν θα κλείσει καθόλου η Βουλη ενόψει ευρωεκλογών και περιφερειακών εκλογών».

Μάλιστα ο κ. Βούτσης όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν το πυκνό πρόγραμμα που ανέφερε στους δημοσιογράφους βάζει και στόπ στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, απάντησε «Απολύτως».

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους πάντως ο Νίκος Βούτσης δήλωσε:

«Ατύπως η Βουλή την τελευταία βδομάδα πριν απο τις ευρωεκλογές θα είναι χωρίς ιδιαίτερες εργασίες», είπε ο πρόεδρος της Βουλής. «Θα μείνει ανοικτή και στο μεσοδιάστημα μεταξύ πρώτης και δεύτερης εβδομάδας για τις περιφερειακές εκλογές . Προβλέπω επίσης ότι μετά την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών ,τουλάχιστον μέσα στον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Ιουλίου, θα υπάρχει επίσης πυκνή νομοθετική εργασία. Γι’ αυτό δεν συνεννοηθήκαμε ακόμη για το αν θα γίνουν θερινά τμήματα. Η απόφαση θα ληφθεί αργότερα και όταν θα δούμε τον όγκο δουλειάς. Η προεκλογική περίοδο για τις εθνικές εκλογές, προβλέπεται να είναι τον Σεπτέμβριο».


Σχολιάστε εδώ