Αλβανία: Σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή ληστεία στο αεροδρόμιο των Τιράνων

Αλβανία: Σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή ληστεία στο αεροδρόμιο των Τιράνων

Βίντεο έφεραν στο «φως» της δημοσιότητας μέσα ενημέρωσης στην Αλβανία με τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» της ληστείας – μαμούθ, ο οποίος έπεσε νεκρός στην αιματηρή ληστεία του αεροδρομίου των Τιράνων την Τρίτη και είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, ο Μurataj Admir είχε δραπετεύσει μαζί με άλλους 10 επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς από τις φυλακές Τρικάλων το 2013.

Οι ληστές έφτασαν στο αεροδρόμιο με ένα λευκό βανάκι και μετά τη ληστεία προσπάθησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Μurataj Admir, ενώ στις εικόνες φαίνεται και το βαν που εγκατέλειψαν μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι αστυνομικοί σκότωσαν έναν από τους ενόπλους που εισέβαλαν νωρίτερα στο διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων και άρπαξαν 10 εκατομμύρια ευρώ από υπαλλήλους που τα φόρτωναν σε αεροσκάφος. 

Συγκεκριμένα, πέντε ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες πέρασαν στην πίστα του αεροδρομίου με κλειστό ημιφορτηγό και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα φόρτωναν σάκους με τα χρήματα σε αεροπλάνο με προορισμό την Βιέννη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόδρασή του στις 16 Μαΐου του 2013, ο Μurataj Admir είχε διαπράξει μια ακόμη ληστεία σε τράπεζα της Λάρισας, μαζί με ένα συμπατριώτη του, ενώ η λεία τους ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ. Επίσης, λίγο καιρό αργότερα, συμμετείχε και σε ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Πηγή: cnn.gr


Σχολιάστε εδώ