Αγριεύει η κόντρα ΠΑΜΕ – ΓΣΕΕ!

Αγριεύει η κόντρα ΠΑΜΕ – ΓΣΕΕ!

Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας μετά τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο – τις συγκρούσεις, τους προπηλακισμούς, τις απειλές και τους τραυματισμούς, που συνοδεύθηκαν με εκατέρωθεν καταγγελίες για «τάγματα εφόδου» και «συνδικαλιστική μαφία». Με τον επίλογο να γράφεται στην Εισαγγελία και στα αστυνομικά τμήματα.

Η ΓΣΕΕ επιρρίπτει τις ευθύνες για όσα συνέβησαν αποκλειστικά στη συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ. Όπως κατήγγειλε, 200 μέλη του ΠΑΜΕ, που δεν ήταν μέλη του Συνεδρίου, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα παραβίασαν τις πόρτες, έσπασαν τις τζαμαρίες, εισέβαλαν στον χώρο και επιτέθηκαν ακόμη και με λοστούς εναντίον μελών της Διοίκησης αλλά και απλών συνέδρων.

Σύμφωνα πάντα με τη ΓΣΕΕ, μεταξύ αυτών που τραυματίσθηκαν ήταν και ο γραμματέας της Συνομοσπονδίας Ν. Κιουτσούκης, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά τέσσερα μέλη της Διοίκησης. Ο ίδιος ο κ. Κιουτσούκης έκανε λόγο για «τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής» που χρησιμοποίησε το ΠΑΜΕ.

Η ΓΣΕΕ καταλογίζει σοβαρές ευθύνες στην κυβέρνηση αλλά και στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, που «για μία ακόμη φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν –μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας– σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής».

Απαντώντας στις κατηγορίες κατά του ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες και απέκρουσε τις κατηγορίες.

Φωτό: news247.gr


Σχολιάστε εδώ