Κινηματογραφικά στούντιο και μπάλα στην Cosmote TV

Κινηματογραφικά στούντιο και μπάλα στην Cosmote TV

Για τα επόμενα 3 χρόνια ως το 2022 υπεγράφη η σύμβαση ανάμεσα στον ΟΤΕ και τη Premier League για τη μετάδοση περισσότερων από 250 αγώνων από την Cosmote TV. Το δημοφιλές αγγλικό πρωτάθλημα διεκδίκησε και η Nova, αλλά τελικά η Cosmote κέρδισε την αναμέτρηση, χωρίς να είναι γνωστό το οικονομικό τίμημα.

Η Cosmote έχει πλήθος συμφωνιών με μεγάλα στούντιο και ευρωπαϊκούς αθλητικούς οργανισμούς. Καθοριστική σημασίας είναι οι συμβάσεις με την UEFA για τα δικαιώματα προβολής των πρωταθλημάτων Champions League και Europa League 2018 – 2021. Πρόσφατα συμμαχώντας με την ΕΡΤ εξασφάλισε την παράλληλη μετάδοση των αγώνων της F1 για τα επόμενα δύο χρόνια, με τη συνδρομή της Asset Oglivy .Σε ισχύ ως και το 2020 είναι η σύμβαση με την Tennis Properties Limited (ATP Media) για την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής των αγώνων τένις ATP World Masters 1000 & ATP World Tour Finals , ATP World Tour 500 & ATP World Tour Magazine show.

Στο κινηματογραφικό πεδίο με τη Universal Studios International B.V. για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης ταινιών και μέσω της υπηρεσίας Video on Demand λήγει στις 30-06-2021. Η συμφωνία για ταινίες και VoD με τη Paramount Pictures International Limited για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης ταινιών, λήγει στις 31-07-2019 με δικαίωμα ανανέωσης της σύμβασης για δύο επιπλέον έτη. Με την Walt Disney Company Limited για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των καναλιών Disney ίσχυε μέχρι 31-01-2018 και ανανεώθηκε ως 31-01-2021. Με την ίδια  εταιρεία υπάρχει συμφωνία την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης ταινιών για την υπηρεσία Video on Demand της COSMOTE TV, ως τις 31.12. 2019.

Πηγή: typologies.gr


Σχολιάστε εδώ