Ο μπαμπάς κάνει «μπίζνες» με την κυβέρνηση και ο γιος είναι υποψήφιος με το κόμμα…

Ο μπαμπάς κάνει «μπίζνες» με την κυβέρνηση και ο γιος είναι υποψήφιος με το κόμμα…

…Αυτό εννοούσε ο Τσίπρας όταν έλεγε ότι θα πατάξει τη διαπλοκή. Να… ταυτιστεί μαζί της!

♣ Δικαίως… αγανακτούν στη ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Κόκκαλη. Δεν μπορεί ο πάσα ένας να τους κλέβει την αποκλειστικότητα στο… «πάρε – δώσε» με τα συμφέροντα!

♣ Καλού – κακού, δεν ψάχνουμε λίγο πιο προσεκτικά, μήπως εκτός από τη «μακεδονική ταυτότητα» και τη «μακεδονική γλώσσα» έχει εκχωρήσει και το… μακεδονικό Κιλκίς;

♣ Δηλαδή, προεκλογικά, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα βγαίνουν στα κανάλια θα απολογούνται για τη Λοΐζου, θα υπερασπίζονται τον Κόκκαλη και θα δίνουν μάχη για τη Ρ. Χρηστίδου; Ε, ρε, γλέντια!

♣ Έχει ξεκαθαριστεί αν τα τουρκικά μαχητικά είχαν πρόθεση να παρενοχλήσουν το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό ή ήταν… τιμητικό άγημα;

♣ Έπεσαν να τον φάνε τον Τσίπρα γιατί είπε ότι τα μαχητικά της Τουρκίας καίνε βενζίνη και όχι κηροζίνη. Έχει μάλλον μπερδευτεί ο άνθρωπος…

♣ …με τον Κατρούγκαλο, που… καίει κάρβουνο.

Παραδέχεται ο Ν. Κοτζιάς ότι η Αρχαία Μακεδονία ήταν ελληνική. Αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος την… έγραψε γονική παροχή στον Ζ. Ζάεφ!

♣ Αλλαγές στα βιβλία της Ιστορίας αποφάσισε η Επιτροπή Ελλάδας – Σκοπίων. Ο Π. Μελάς δεν υφίσταται και ο Μ. Αλέξανδρος έγινε διάσημος επειδή κέρδισε στο πρώτο «X-Factor».

♣ Και η γοργόνα ήταν personal trainer της Σοφίας Βέμπο!

♣ Σύμφωνα με τον οικολόγο βουλευτή Τσιρώνη, οι κάτοικοι του Καστελλόριζου όταν βγαίνουν στο μπαλκόνι δεν έχουν θέα στο Αιγαίο, αλλά στον… Ατλαντικό.

♣ «Financial Times», «Economist», Bloomberg προβλέπουν βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Αλλά, τι ξέρουν αυτοί μπροστά στον Τζανακόπουλο, την Ακριβοπούλου και την Άντζι Σαμίου;

♣ Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επιβεβαίωσε τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες συζητά για την ίδρυση νέου κόμματος. Με έδρα τη Χώρα… Μυκόνου!

♣ Η Ρ. Δούρου ζητάει να κριθεί στις εκλογές με βάση όσα έκανε. Ok. Έχουμε και λέμε: 25 νεκροί στη Μάνδρα, 100 στο Μάτι.

Ανέκαθεν οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα εξυπηρετούσαν τα οικονομικά συμφέροντα. Απλά η σημερινή τα… βγάζει και βόλτα στην Ευρώπη.

♣ Για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Τσίπρας έκανε δηλώσεις από το ακριτικό Αγαθονήσι. Για τις εκλογές τον βλέπω Γη του Πυρός ή… Νησιά Γκαλαπάγκος.

♣ Αποκλειστικό: Ο Τσίπρας κάνει τη Μ. Λοΐζου υπουργό με αρμοδιότητα το Ασφαλιστικό. Λόγω της εμπειρίας της με τις… συ­ντάξεις.

♣ Σύμφωνα με έρευνα (Metron Analysis) ένα 17% πιστεύει ότι νικητής των εκλογών θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το άλλο 83% ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

♣ Τυχεροί οι Ευρωπαίοι, μαθαίνουν στη θεωρία τις απόψεις του Βαρουφάκη περί οικονομίας. Εμείς –δυστυχώς– τις μάθαμε στην πράξη. Και τις πληρώνουμε ακόμη.

♣ Όσοι αποδοκιμάζουν υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι φασίστες. Ενώ εκείνοι που την ψήφισαν…

Η ΝΔ καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του Πολάκη με μολότοφ. Που πέταξαν μόνο μία; Ή που… αστόχησαν;

♣ …είναι απόγονοι του Αθανάσιου Διάκου και μακρινοί συγγενείς του Μάο. Επίσης, η Γη είναι επίπεδη.

♣ Το γεγονός ότι κάθε πικραμένος αριστερός ή δεξιός πρώην βουλευτής κάνει κόμμα δεν είναι θέμα πολιτικής ανάλυσης. Αλλά… ψυχολογικής στήριξης.

♣ Τραυματίσθηκε αστυνομικός στο κέντρο της Αθήνας σε επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ. Ας είχε τον νου του, να μην πέσει απρόσεκτα πάνω στη βόμβα.

♣ Ε, αφού έγινε αρχηγός κόμματος ο Τσιτουρίδης, τι άλλο μένει να δούμε; Την Παπακώστα στην πίστα της «Φαντασίας», τον Αντώναρο στο «Next Top Model»;

♣ Απορεί με τον Τσίπρα ο «Economist»: «Για έναν που βρίσκεται ενώπιον της επερχόμενης εκλογικής εξαφάνισης φαίνεται ατάραχος». Κάτι σαν τον… καπετάνιο του «Τιτανικού»!

♣ Από τα… μαρμαρένια αλώνια του Τσε στα σαλόνια του Κόκκαλη, ένα τσιγάρο δρόμος.


Σχολιάστε εδώ