Φώφη Γεννηματά: Αγώνας κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Φώφη Γεννηματά: Αγώνας κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

-Βαρίδι για την Αριστερά ο Τσίπρας

-Η Ν.Δ. πολιτικός και ιδεολογικός μας αντίπαλος

-Δεν υπάρχει Κεντροαριστερά χωρίς το ΠΑΣΟΚ

Μιλώντας στο έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που ξεκίνησε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Φώφη Γεννηματά κράτησε ίσες αποστάσεις απο το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

«Είμαστε σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, κινούμαστε στο χώρο της κεντροαριστεράς και έχουμε συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας». «Το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κυβερνήσεις που θα συνεχίσουν τη συντηρητική πολιτική που ασκεί όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -Ακροδεξιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματα.

Κύρια σημεία της ομιλίας:

-Υπάρχει προοδευτικό ρεύμα ενάντια στις δύο όψεις της συντήρησης την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα. Είμαστε εμείς, το Κίνημα Αλλαγής.

-Έχουμε αυτόνομη πορεία. Λέμε ένα βροντερό ναι και ένα βροντερό όχι. Βροντερό ναι στην ήττα και την καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ένα βροντερό όχι στη δεξιά παλινόρθωση. Επιβεβαιώνουμε και σήμερα στο #synedrio μας την απόφαση αυτή, 4.500 Σύνεδροι και θα την τηρήσουμε απαρέγκλιτα.

Με ρωτούν κάποιοι αν θα επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν έφυγε ποτέ. Είναι και σήμερα εδώ. Κινητήριος μοχλός για το Κίνημα Αλλαγής. Δεν υπάρχει Κεντροαριστερά χωρίς το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο με το ΠΑΣΟΚ.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα. Την ίδρυση του Κινήματος Αλλαγής την επέβαλαν οι ιστορικές συνθήκες, το πέρασμα σε μια νέα εποχή. 212.000 πολίτες συνυπέγραψαν την ιδρυτική πράξη. Σήμερα κάνουμε πράξη το επόμενο μεγάλο βήμα.


Σχολιάστε εδώ