Δεν περισσεύει ούτε ευρώ να βάλουν στην άκρη!

Δεν περισσεύει ούτε ευρώ να βάλουν στην άκρη!

Βγήκαμε από τα Μνημόνια, θριαμβολογεί η κυβέρνηση. Και μετά, τι; Άλλαξε τίποτα στην καθημερινή ζωή του πολίτη σε σχέση με το χθες; Έπαψε να αγωνιά το νοικοκυριό για το πώς θα τα βολέψει την κάθε μέρα που ξημερώνει; Σε ποιον τομέα βελτιώθηκε η κατάσταση του εμπόρου; Είδε ουρές κόσμου να περιμένουν για να αγοράσουν πράγματα που όλα αυτά τα χρόνια είχαν στερηθεί;

Δυστυχώς, η οικονομική κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί ούτε κατά ένα χιλιοστό. Η πλειονότητα των Ελλήνων (48%) δεν είναι σε θέση να αποταμιεύσει ούτε ένα ευρώ, κατέγραψε η έρευνα που έκανε η Pulse RC μέσα στον Μάρτιο για λογαριασμό του ΕΒΕΑ.

Το μόνο θετικό είναι ότι έχει αυξηθεί η αισιοδοξία για την προσωπική οικονομική κατάσταση, ανεβαίνοντας από το 34% που ήταν στην προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας στο 42%.
Ακόμη, το 22% λέει ότι υπήρξαν σημαντικές αυξήσεις τιμών, ένα δε 29% πιστεύει ότι αν μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές θα περιοριστεί η φοροδιαφυγή.

Κατά των Πρεσπών
Εξάλλου, στην ερώτηση για το αν η Συμφωνία των Πρεσπών θα συμβάλει θετικά στις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών, μόνο το 17% απάντησε θετικά!


Σχολιάστε εδώ