Φ. Γεννηματά: Στη Δυτική Μακεδονία φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Φ. Γεννηματά: Στη Δυτική Μακεδονία φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Για έλλειψη αναπτυξιακής πολιτικής κατηγόρησε την κυβέρνηση η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Κοζάνη.

«Υπάρχει προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης, την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Οι καιροί είναι κρίσιμοι, η συγκυρία ιστορική. Η ευθύνη της παράταξής μας μεγάλη. Όσο μας χτυπούν, τόσο δυναμώνουμε. Όσο προσπαθούν να μας φιμώσουν, τόσο πιο δυνατά θα το φωνάζουμε: Η συντήρηση είστε εσείς. Η Πρόοδος είμαστε εμείς! Το χθες είστε εσείς! Το Αύριο είμαστε εμείς!» και συνέχισε δίνοντας το στίγμα για το χώρο που καλείται το ΚΙΝΑΛ να εκπροσωπήσει:

«Είμαστε όλοι μαζί, Σοσιαλιστές, Σοσιαλδημοκράτες, πολίτες & στελέχη από την ανανεωτική αριστερά, το προοδευτικό κέντρο, την πολιτική οικολογία. Χτίζουμε το νέο κίνημα που μπορεί να εμπνέει & να πρωταγωνιστήσει ξανά στις πολιτικές εξελίξεις».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τα εθνικά θέματα λέγοντας: « κ.Τσίπρα στα εθνικά θέματα δεν χωρούν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Όταν διαπραγματεύεστε μόνο νέα βάρη έρχονται για τον Ελληνικό λαό. Σας προειδοποιούμε να μην δεσμεύσετε τη χώρα στο τέλος της θητείας σας.

Μια λύση υπάρχει για αυτούς που θέλουν να τελειώσουν με τον κ Τσίπρα. Να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής».

«Εδώ στη Δυτική Μακεδονία φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα & του ΣΥΡΙΖΑ με απώλεια 600εκ από την τοπική οικονομία. Γυρίζοντας όλη τη Χώρα βλέπω παντού το αποτύπωμα μιας χαμένης τετραετίας. Αγανάκτηση, θυμός, θλίψη» τόνισε Φώφη Γεννηματά.

Κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το Δημόσιο Τομέα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει το Δημόσιο Τομέα ως λάφυρο. Η ΝΔ ως εχθρό. Μιλά για δραστική περικοπή των δημόσιων δαπανών. Λέμε όχι και στις 2 αυτές καταστροφικές λογικές» κατέληξε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.


Σχολιάστε εδώ