Σημαία… Αλέξη σήκωσε ξαφνικά ο Αλιβιζάτος!

Σημαία… Αλέξη σήκωσε ξαφνικά ο Αλιβιζάτος!

-Τι τρέχει;

Θύελλα αντιδράσεων από πολλές πλευρές προκάλεσε η αποστροφή του καθηγητή Ν. Αλιβιζάτου («ο Τσίπρας πιάνει πουλιά στον αέρα»), αναγκάζοντάς τον, μόλις ένα 24ωρο μετά, να προβεί σε… διευκρινίσεις προκειμένου να αμβλύνει τις δυσμενείς εντυπώσεις.

Τα ιδιαιτέρως επικριτικά σχόλια διανθίστηκαν με κατηγορίες περί «συναλλαγής», ότι οι «ύμνοι» του για το πρόσωπο του πρωθυπουργού πρόκειται να «ανταλλαγούν» με μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Ή κάτι ακόμη… μεγαλύτερο, την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2020.

Περισσότερο αιχμηρός ο δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρ. Παπαδόπουλος, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το ‘‘πιάνει πουλιά στον αέρα’’, που είπε για τον πρωθυπουργό ο Ν. Αλιβιζάτος, θα ήλπιζα πως αποτελεί την κόσμια έκφραση του πολιτικού απατεώνα. Αυτό που είναι, δηλαδή, ο πρωθυπουργός με βάση τα ψέματα, τις υποσχέσεις και τον τρόπο που υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών αλλά και τον διχασμό που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία».

Υπό το βάρος του ορυμαγδού επικρίσεων στα ΜΜΕ, ο υμνητής προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις, όπου μεταξύ των άλλων διέψευσε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ότι ενδιαφέρεται για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Σχολιάστε εδώ