Κώστας Λαλιώτης: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει δεκανίκι και ουρά είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ

Κώστας Λαλιώτης: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει δεκανίκι και ουρά είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ

Ντόμπρα και σταράτα, ο Κώστας Λαλιώτης, το «Θείο Βρέφος», όπως τον αποκαλούσαν οι σύντροφοι, ξεκαθαρίζει τη θολή εικόνα που επιχείρησαν να φτιάξουν γνωστοί και μη εξαιρετέοι, ισχυριζόμενοι ότι παίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να σύρει το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής, στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σατανικά σχεδιασμένη αυτή εικόνα, με στόχο να τον αναγκάσουν να συστρατευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Λαλιώτης σήκωσε το γάντι και τα είπε έξω από τα δόντια. «Η δική μου σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Προοδευτική Συμπαράταξη, με την Κεντροαριστερά και με το ΚΙΝΑΛ, είναι ιστορικά, πολιτικά και ιδεολογικά αδιατάρακτη, είναι διαχρονικά δεδομένη και αδιαμφισβήτητη».

Ξεκαθαρίζει ο Κώστας Λαλιώτης ότι «το ΠΑΣΟΚ, η Κεντροαριστερά και το Κίνημα Αλλαγής δεν θα μετατρέπονται σε δεκανίκι και ουρά είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ». Και καταλήγει επισημαίνοντας: «Μόνο έτσι το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής και μια Προοδευτική – Ριζοσπαστική Κεντροαριστερά θα μπορούν να έχουν ανοιχτούς ορίζοντες, δυναμική και προοπτική για την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Φωτό: anoixtoparathyro.gr


Σχολιάστε εδώ