Θα αιφνιδιάσει ο Τσίπρας…

Θα αιφνιδιάσει ο Τσίπρας…

Και πάω στοίχημα με όποιον διαφωνεί, με όποιον πιστεύει αυτό που λέει συνεχώς, πρωί – βράδυ, ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της κυβερνητικής θητείας, δηλαδή τον Οκτώβριο. Ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι και δεν λέει σε κανέναν σύντροφο τα σχέδιά του. Είναι παίκτης και θέλει πολλούς από τους άλλους αρχηγούς. Να δεις ξαφνικά να κάνει τις εκλογές μέσα στον Απρίλη.

Ακόμη και στο κόμμα, τους έχει όλους στο τσεπάκι του και ξέρουν ότι χωρίς τον Αλέξη θα ήταν μόνιμα στο 3% και δεν θα έβλεπαν ούτε με τα κιάλια υπουργείο. Γι’ αυτό, παρότι δεν συμφωνούν με τις κινήσεις του και τις επιλογές του, δεν τολμούν να τον ρίξουν, ούτε καν να τον στριμώξουν, γιατί θα πάρει το καπελάκι του και θα ανοίξει άλλο μαγαζί.

Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι το πώς καθάρισε στο άψε – σβήσε τους δύο «Κ», τον Κοτζιά και τον Καμμένο, και τους έστειλε στα αζήτητα, να αλληλοσφάζονται.

Αυτός είναι ο Τσίπρας. Θα συμφωνήσω μάλιστα με τον Αλιβιζάτο, τον συ­νταγματολόγο, ότι πιάνει πουλιά στον αέρα. Δεν προχώρησε όμως παρακάτω, να πει τι τα κάνει τα πουλιά. Έχουν την τύχη του Καμμένου και του Κοτζιά. Και αύριο μπορεί να έχει σειρά, π.χ., ο Νίκος Παππάς, ο Φίλης, ο Τσακαλώτος και όποιο άλλο πουλί κάτσει στη μύτη του… Αυτά για σήμερα…

Φωτό: pentapostagma.gr


Σχολιάστε εδώ