Δεν αντέχουμε άλλο  τους φόρους, λέει το 88%!

Δεν αντέχουμε άλλο τους φόρους, λέει το 88%!

Παρά 12 μονάδες το 100% των Ελλήνων στέλνει στην κυβέρνηση το μήνυμα ότι η υπερφορολόγηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, δεν υπάρχει προηγούμενο, οι αντοχές έχουν μηδενιστεί.

Το 88% των Ελλήνων ζητάει, απαιτεί να μειωθούν άμεσα οι φόροι, σύμφωνα με την πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse. Και η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που το 36% ζητάει να γίνουν άμεσα εκλογές, ακόμα και πριν από τις δημοτικές, τις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές του Μαΐου, με το 21% να λέει να γίνουν τότε και οι βουλευτικές.

Μάλιστα, το 35% θεωρεί τον Μητσοτάκη καταλληλότερο από τον Τσίπρα (24%) για να μειώσει τους φόρους.

Η αντίδραση του κόσμου απέναντι στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει αποτυπώνεται στο γκάλοπ, με το 63% να πιστεύει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πάνε χειρότερα τους τελευταίους έξι μήνες.

Από την πλευρά της πρόθεσης ψήφου, με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ είναι μπροστά με 32,5%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,5%, τρίτη η Χρυσή Αυγή με 8% και ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7%, το ΚΚΕ με 6%, το Ποτάμι με 1%, οι ΑΝΕΛ με 1%, η Ένωση Κε­ντρώων με 2%, η Λαϊκή Ενότητα με 1%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,5%, η Δημιουργία Ξανά (Τζήμερος) με 1% και η Ελληνική Λύση (Βελόπουλος) με 2,5%.

Οι αναποφάσιστοι είναι στο 12%.


Σχολιάστε εδώ