Πολλά μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον αμερικανό Πρόεδρο…

Πολλά μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον αμερικανό Πρόεδρο…

Μετά την κατάθεση του άλλοτε προσω­πικού δικηγόρου του, ο οποίος εκτός από τις έκνομες πράξεις που παραδέχθηκε ότι έκανε κατ’ εντολήν του Τραμπ προειδοποίησε ότι αν χάσει «δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα την εξουσία», ήλθαν και τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «The New York Times», που αναφέρονται στην παράνομη πρόσβαση του Τζάρεντ Κούσνερ (συζύγου της Ιβάνκα) σε άκρως απόρρητα έγγραφα, παρά την αντίθετη άποψη των αξιωματούχων του Λευκού Οίκου, οι οποίοι εξαναγκάσθηκαν να το κάνουν.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα είχε πει ότι δεν είχε καμιά ανάμειξη στο να λάβει ο Κούσνερ την άδεια χειρισμού των άκρως απορρήτων εγγράφων. Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας ακολούθησε θύελλα αντιδράσεων από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Α­ντιπροσώπων, που θα διενεργήσει έρευνα για το πώς δίνεται η χορήγηση αδειών χειρισμού διαβαθμισμένων εγγράφων στην Προεδρία.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήλθε και το ναυάγιο της συνάντησης με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και έδεσε το γλυκό… Ύστερα απ’ αυτά, πώς να μην έχει νεύρα ο Πρόεδρος.


Σχολιάστε εδώ