Ο Πειραιάς κοντά στον Γ. Σγουρό

Ο Πειραιάς κοντά στον Γ. Σγουρό

Απλόχερη στήριξη στον Γιάννη Σγου­ρό έδειξε ότι θα δώσει ο Πειραιάς, αν κρίνουμε από τη μαζική και ο­γκώδη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση που έκανε το προπερασμένο Σάββατο στην αίθουσα του ΕΒΕΠ, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού του.

Πάνω από 800 άτομα κατέκλυσαν τους χώρους μέχρι και έξω από το ΕΒΕΠ για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον Γιάννη Σγουρό και τον συνδυασμό του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ανδριανός Μιχάλαρος, ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρις Σπύρου, ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης και άλλοι.

Ο Γιάννης Σγουρός στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι είναι έτοιμος να ξαναφέρει την κανονικότητα στην Αττική, μετά από πέντε χρόνια υστέρησης, και δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες και δεν θα κρύβεται στα δύσκολα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η παράταξη του Γιάννη Σγουρού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» βράβευσε την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για την προσφορά της στην ανθρώπινη ζωή, τον ιστοριοδίφη του Πειραιά Στέφανο Μίλεση και τον γιατρό-σύμβολο για τους διαβητικούς του Πειραιά, τον διευθυντή του Διαβητολογικού Κέντρου «Τζανείου» Ανδρέα Μελιδώνη.


Σχολιάστε εδώ