Πολυχώρος VAULT: “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη” (παράταση)

Πολυχώρος VAULT: “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη” (παράταση)

Από το Σάββατο 2 Μαρτίου, κάθε Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 21:00 έως την Κυριακή 26 Μαίου για 20 ακόμη παραστάσεις, 2η χρονιά στον Πολυχώρο VAULT.

Νέα παράταση, μετά από τη μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς, για τον μονόλογο “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη”, σε κείμενο – σκηνοθεσία Περικλή Μοσχολιδάκη με τη Μάγδα Κατσιπάνου στο ρόλο της Αγγέλικας Νίκλης Σολωμού.
Στον Πολυχώρο VAULT , από το Σάββατο 2 Μαρτίου, κάθε Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 21:00, έως την Κυριακή 26 Μαίου 2019, για 20 ακόμη παραστάσεις.


> Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση δείτε ΕΔΩ


Η Μάγδα Κατσιπάνου έλαβε τo Έπαθλο “Κατίνα Παξινού” στα Κορφιάτικα Βραβεία 2018 για την ερμηνεία της, ενώ και ο Περικλής Μοσχολιδάκης ήταν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου Συγγραφέα “Αλέκος Σακελάριος” για το κείμενο της παράστασης από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης.

Η παράσταση “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη” ήταν ένας από τους πέντε Μονολόγους που παρουσιάστηκαν την περασμένη σεζόν στον Πολυχώρο Vault, με αφορμή το θεατρικό project “Ο Γιος μου…”. Πέντε σκηνοθέτες έφτιαξαν πέντε παραστάσεις, στηριγμένες πάνω σε πέντε βιογραφίες. Πέντε μάνες μίλησαν για τους γιους τους. Πέντε γυναίκες ηθοποιοί παρουσίασαν πέντε μονολόγους απλών γυναικών που μιλάνε για τα παιδιά τους, που εμείς γνωρίσαμε ως άντρες σπουδαίους και διακεκριμένους, που έλαμψαν με την προσωπικότητα, το έργο, την ευφυΐα, το ταλέντο, την τέχνη ή την επιστήμη τους (Μάντζαρος, Συγγρός, Σολωμός, Μέγας Αλέξανδρος, Μακρυγιάννης). Πέντε σημαντικοί άντρες του παρελθόντος που η ζωή και το έργο τους παραμένει ακόμα πηγή έμπνευσης για τους σύγχρονους, μέσα από μια γυναικεία ματιά.

Το project θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν 2019-20.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Από το Σάββατο 2 Μαρτίου έως την Κυριακή 26 Μαίου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ
Σάββατο 19:00, Κυριακή 21:00

Διάρκεια: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα) 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Προπώληση Viva: 10 ευρώ
Μειωμένο: 10 ευρώ Φοιτητές / Μαθητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) / ΑμΕΑ / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) /Συνταξιούχοι
Ατέλειες: 5 ευρώ 

Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8′ περίπου με τα πόδια)

Email: [email protected]
FB Page : http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1


Σχολιάστε εδώ