Σαρώνει ο Στέφανος Γκίκας στην Κέρκυρα

Σαρώνει ο Στέφανος Γκίκας στην Κέρκυρα

Χαμός κυριολεκτικά έγινε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του πρώην βουλευτή Κέρ­κυρας της ΝΔ και πρώην εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Άμυνας Στέφανου Γκίκα στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κι­κίλιας, ο οποίος στον χαιρετισμό του διαβεβαίωσε ότι «θα παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι για το όνειρο της μέσης ελληνικής οικογένειας, που αξίζει μια καλύτερη ζωή, είτε στα αστικά κέντρα είτε στα νησιά είτε στην ύπαιθρο, με μείωση της φορολογίας, νέες δουλειές, ασφάλεια και τάξη».

Από την πλευρά του, ο κ. Γκίκας αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, χαρακτηρίζοντας «κατάπτυστη» τη Συμφωνία των Πρεσπών, και καυτηρίασε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να τροποποιήσει το άρθρο 3 του Συντάγματος και να εισαγάγει την έννοια του «ουδετερόθρησκου κράτους», λέγοντας ότι η Ορθοδοξία είναι συστατικό στοιχείο του Ελληνισμού και ότι είναι περήφανος που είναι χριστιανός ορθόδοξος.

Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο Στέφανος Γκίκας κάλεσε όλους τους παρευ­ρι­σκομένους να δώσουν ενωμένοι τη μάχη στις εκλογές, γιατί αυτό που προέχει είναι «η ΝΔ να είναι αυτο­δύναμη κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρω­θυπουργός».


Σχολιάστε εδώ