Δυο πρώην υπουργοί τσακώνονται μεταξύ τους με όρους πεζοδρομίου, ένας τρίτος απειλεί ανοιχτά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας

Δυο πρώην υπουργοί τσακώνονται μεταξύ τους με όρους πεζοδρομίου, ένας τρίτος απειλεί ανοιχτά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας

♣ Αν αυτό δεν είναι παρακμή, τι είναι; Η νέα τάση στη μόδα καλοκαίρι – φθινόπωρο 2019; Ή το Φεστιβάλ Τσακώνικης Μελιτζάνας;

♣ Κακώς η ΝΔ επιτίθεται στον Πολάκη. Αντικειμενικά, κάνει σαφώς πιο σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση από Δένδια ή Χατζηδάκη.

♣ Αν κρίνει κανείς από το επίπεδο της σύγκρουσης Κοτζιά – Καμμένου, να λέμε πάλι καλά που επί υπουργίας τους… χάσαμε μόνο τη Μακεδονία.

♣ Αν είναι δυνατόν να υπαινίσσονται ορισμένοι ότι ως γιατρός ο Πολάκης έπαιρνε «φακελάκια». Προς Θεού, τα κάνει αυτά ένας τύπος που ως δήμαρχος κρατούσε διπλά βιβλία;

♣ Ο Καμμένος ονειρεύεται τώρα να εισβάλει στα Σκόπια επικεφαλής τεθωρακισμένων. Και από δίπλα η Πάολα, ως άλλη… Βέμπο, να άδει «Παιδιά, της Ελλάδος, παιδιά».

Υποκλοπές, εκβιασμοί, απειλές, ύβρεις και συναλλαγές. Ευτυχώς που η χώρα γύρισε σελίδα και επέστρεψε στην… κανονικότητα. Ευτυχώς.

♣ Ευτυχώς που η κυβέρνησηκάνειό,τι μπορεί για να πέσει από μόνη της. Γιατί αν περιμέναμε να τη ρίξει η ΝΔ, θα… χτυπούσε Τσά­μπιονς Λιγκ η Λαμία.

♣ Ο Κατρούγκαλος θα έκανε καριέρα στο pole dancing κι η Παπακώστα στο modeling. (Στην κατηγορία «νοικοκυρές σε απόγνωση»…)

♣ Σκουρλέτης: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία». Ναι, επτά μισθοί και καμιά δεκαριά χιλιάδες διορισμοί.

♣ Ναι, καταγγέλλουμε κι εμείς όσους επιχειρούν να εξοντώσουν πολιτικά τον Πολάκη. Λες και δεν μπορεί να τα καταφέρει κι από μόνος του.

♣ Στο 1% έχει πέσει το Ποτάμι, αλλά ο Θεοδωράκης επιμένει ότι ακολουθεί σωστή πολιτική. Δηλαδή, αν ήταν λάθος, πόσο θα έφτανε; Στο -20%;

♣ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Μπαλάφας) λέει ότι δεν θα είχε αντίρρηση να ενταχθεί στο κόμμα ο Γιωργάκης. Και στη συνέχεια –υποθέτω– ο Άκης, ο Μαντέλης και ο Τσουκάτος.

Τον «καίει» το θέμα των Σκοπίων, λέει ο Τσακαλώτος, γιατί είναι μισός Μακεδόνας. Προφανώς, τη Συμφωνία των Πρεσπών την ψήφισε ο… άλλος μισός, που είναι από το Μανχάταν!

♣ Πολιτική γενναιότητα, εκ μέρους των κομμάτων, να ανακοινώσουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές εν μέσω Αποκριών. Που σημαίνει ότι δεν φοβούνται καθόλου τον ανταγωνισμό.

♣ Από τους βουλευτές που «ξεπουλιούνται» με αντάλλαγμα μία καρέκλα, υπάρχει κάτι πιο θλιβερό. Αυτοί που τους «εξαγοράζουν» με αντάλλαγμα την καρέκλα.

♣ Ν. Παππάς: «Πάμε σε μετωπική μάχη ανάμεσα σε πρόοδο και οπισθοδρόμηση». Με Παπακώστα, Παπαχριστόπουλο και τον «σαχλαμαρόμαγκα» Πολάκη.
«Παιδί» του… παππού Καραμανλή δηλώνει ο Τ. Κουίκ. Καρπός θυελλώδους έρωτα με λιβανέζα καλλιτέχνιδα του χορού της κοιλιάς.

♣ Η Κ. Παπακώστα ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας (αστυνομία, κάμερες, φώτα…) έξω από το σπίτι της. Μπας και σταματήσουν να την ενοχλούν οι… θαυμαστές της!

♣ Ζει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ή… κάνει πως κοιμάται;

Επιμένει ο Τσίπρας: «Με τη Συμφωνία των Πρεσπών δώσαμε τέλος σε μια μακροχρόνια διαμάχη». Παρεμπιπτόντως «δώσαμε» και τη Μακεδονία!

♣ Ο Θεοδωράκης βάζει πλάτη στον Τσίπρα στα «μεγάλα» (Σκόπια, Εκκλησία…) και του κάνει κριτική στα «μικρά». Για αντιπολίτευση δεν ξέρω, για μπαλ μασκέ είναι ό,τι πρέπει.

♣ Σύμφωνα με έρευνα, το 3,8% πιστεύει ότι το 2019 θα πρωταγωνιστήσει η Φ. Γεννηματά. Στο κέντημα-πλέξιμο ή στην μπιρίμπα;

♣ Ο Αντώναρος, ένας Μοίρας και κάποιος Δρόσος σκέφτονται να φτιάξουν νέο κόμμα. Το Τριώδιο άνοιξε, οπότε όλα δικαιολογούνται. Όλα, μα όλα.

♣ Κακό δεν είναι που ο Τσίπρας νομίζει ότι η χώρα έχει βγει από τα Μνημόνια. Το… χειρότερο θα ήταν να το πιστεύει κιόλας.

♣ Τα πέντε χρόνια έκλεισε το Ποτάμι και ακόμη… μπουσουλάει. (Κατ’ άλλους πάει με τα τέσσερα…)

♣ Από πλευράς κρατικής τηλεόρασης γίναμε ήδη Βόρειος Κορέα. Σε όλα τα υπόλοιπα το παλεύουμε ακόμη.


Σχολιάστε εδώ