«Αντίο» στην 4η θέση ο Ολυμπιακός

«Αντίο» στην 4η θέση ο Ολυμπιακός

Την 4η σερί ήττα του στην Euroleague γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, από την Αναντολού Εφές με 75-65, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα άστοχος στα πρώτα τρία λεπτά του παιχνιδιού. Εκτός, όμως, από άστοχοι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και πολλά εύκολα λάθη επιθετικά και έτσι οι Τούρκοι προηγήθηκαν με 8-2 και λίγο αργότερα με 18-9. Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μπριαντέ Γουέμπερ ήταν οι μόνοι που σκόραραν, αλλά όταν στην εξίσωση μπήκαν Στρέλνιεκς, Βεζένκοφ και Λεντέι, η κατάσταση άλλαξε. Ο Ολυμπιακός παίζοντας τρομερή άμυνα και με τον Παπανικολάου να προσφέρει σε κάθε μεριά του παρκέ, ο Θρύλος έκανε σερί 17-0 για το 18-26 στο 12’.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, και πάλι πολλά λάθη και αστοχία κόστισαν στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και έτσι η Αναντολού Εφές βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι και μάλιστα να περάσει μπροστά στο ημίχρονο 36-35. Το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εφιαλτικό για τον Ολυμπιακό. Με επιμέρους 10-2, η ομάδα του Αταμάν προηγήθηκε 47-37 στο 25’. Ο Στρέλνιεκς ανέλαβε δράση σε εκείνο το σημείο και έτσι ο Θρύλος πλησίασε σε 51-49 μετά από τρία λεπτά με τον Λετονό να είναι ασταμάτητος.

 


Σχολιάστε εδώ