Δεν… περπατούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν… περπατούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ

Πανικό προκαλούν σε Κουμουνδούρου και Μέγαρο Μαξίμου τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προαναγγέλλουν βαριές ήττες τον προσεχή Μάιο. Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην καλύτερη περίπτωση είναι δεύτεροι και με μεγάλη διαφορά από τους πρώτους της Νέας Δημοκρατίας και στη χειρότερη καταγράφουν μονοψήφια ποσοστά και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.

Πιο αναλυτικά: Άκρως ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα της Opinion Poll για τον Δήμο Αθηναίων, όπου ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηλιόπουλος έρχεται πέμπτος με ποσοστό 6%. Στην πρώτη θέση είναι ο Κ. Μπακογιάννης με 33,8%, στη δεύτερη ο Π. Γερουλάνος με 8,5%, στην τρίτη με 7,9% ο Ηλ. Κασιδιάρης και στην τέταρτη ο ανεξάρτητος –προερχόμενος από τη ΝΔ– Χρ. Τεντόμας με 6,2%.

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με έρευνα της Egnatia Point Of View, πρώτος είναι ο Ν. Ταχιά­ος με 18,1%, δεύτερη η Κ. Νοτοπούλου με 12,5%, στην τρίτη θέση ο Γ. Ορφανός με 6,9%, στην τέταρτη ο Σπ. Βούγιας με 5,9% και ακολουθεί ο Κ. Ζέρβας με 4,5%.

Στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με έρευνα της Innovation Metrisis, προηγείται ο Γ. Πατούλης με 38,6%, ενώ δεύτερη με 20,7% είναι η Ρ. Δούρου. Ακολουθούν ο Γ. Σγουρός με 11,5%, ο κ. Πρωτούλης (ΚΚΕ) με 5,5%, ο Ηλ. Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή) με 4,3% και ο Θ. Τζήμερος με 2,5%.


Σχολιάστε εδώ