Πλάκα έχει που ο Τσίπρας πιστεύει ότι ο Ερντογάν θέλει την αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο

Πλάκα έχει που ο Τσίπρας πιστεύει ότι ο Ερντογάν θέλει την αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο

♣ Μήπως νομίζει ότι είναι και υπέρ της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών;

♣ Και, δηλαδή, αν τα τουρκικά μαχητικά σταματήσουν τις βόλτες σε Σμύρνη, Αντίπαρο, Ραφήνα, τι ακριβώς θα κάνουν; Μπιρίμπα θα παίζουν στο Εσκί Σεχίρ;

♣ Τη Μακεδονία την «ξεπουλήσαμε» βάσει σχεδίου, την Κύπρο θα τη δώσουμε από άγνοια. Ή στην… καλύτερη περίπτωση από χαζομάρα.

♣ Πρώτα ο Δραγασάκης είπε ότι υπάρχει θέμα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, μετά ότι δεν το εννοούσε, ενώ την τρίτη φορά… διευκρίνισε ότι τίποτα δεν αποκλείεται!

♣ Τσακαλώτος αρμόδιος για την οικονομία, Φλαμπουράρης για τις Τράπεζες, Πολάκης για την υγεία. Από τύχη συνεχίζει να υπάρχει αυτή η χώρα.

♣ Αυτούς τους έξι βουλευτές ο Τσίπρας τους «νοίκιασε» μόνο για να ψηφίζουν στη Βουλή ή θα… κάνουν και άλλες δουλειές;

♣ Π.χ., θα πληρώνουν τους λογαριασμούς του Παππά, θα βοηθάνε τον Φλα­μπουράρη στα ψώνια του σούπερ μάρκετ;

Τσαβούσογλου και Κατρούγκαλος ξεκινούν συναντήσεις για λύση του Κυπριακού. Ο Τούρκος θα κάνει τα σχέδια και ο δικός μας θα… ψήνει τους καφέδες!

♣ Ο… έρμος ο Καμμένος νομίζει πως δίνει μάχη για τη Μακεδονία. Λέει πουθενά η Ιστορία ότι μετά τα Δερβενάκια ο Δράμαλης διέπρεψε και στην Αλαμάνα;

♣ «Στόχος μας, να είμαστε κυβέρνηση μέχρι το 2023», δηλώνει ο Παπαδημούλης. Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή. Σε γλιτώνει και από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

♣ Αυτόνομος θα κατέβει στις εκλογές ο Θεοδωράκης. Σωστά. Διότι το παν στην πολιτική είναι να… αυτοκτονείς με αξιοπρέπεια!

♣ Αν και είχε ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία. Από «Δελφινάριο», Αllou Fun Park, Λύκειο Ελληνίδων.

♣ Χρονιά του Χοίρου, σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο, το 2019. Αν κρίνω από όσα συμβαίνουν σε Βουλή και κόμματα, στο ελληνικό είναι η… χρονιά του γουρουνιού.

♣ «Η κυβέρνηση συνεχίζει στον δρόμο που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», δηλώνει η Παπακώστα.

Ενοχλείται ο Ζουράρις όταν τον ρωτάνε αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Λογικό. Το σωστό θα ήταν να τον ρωτάνε πότε έχει βάρδια στο κυλικείο του Μαξίμου.

♣ Από το Α’ Νεκροταφείο με ενημερώνουν ότι ακούγονται περίεργοι θόρυβοι. Τρίζουν τα κόκαλα του εθνάρχη.

♣ Το 3,4% των Θεσσαλονικέων θέλει για δήμαρχο τον Ψωμιάδη. Δεν φανταζόμουν ότι η συμπρωτεύουσα έχει τόσους fans του κουκλοθέατρου.

♣ Χαμός με τη βραζιλιάνα βουλευτή που εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο με αβυσσαλέο ντεκολτέ. Σκεφτείτε εδώ να εμφανιζόταν έτσι Τ. Χριστοδουλοπούλου ή Κ. Παπακώστα.

♣ Θα άδειαζε σε χρόνο ρεκόρ η Βουλή, τα καφέ από Σύνταγμα μέχρι Κάτω Πετράλωνα.

♣ Αυτήν την εβδομάδα ο Καμμένος πρωταγωνιστεί στο φιλμ «Αγάπησα (την υπουργική καρέκλα) και πόνεσα (όταν την έχασα)».

Δ. Βίτσας: «Στόχος μας να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και με μεγάλη διαφορά στις εθνικές εκλογές». Σαρώνει η γρίπη στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

♣ Και όπως εξήγησε ο Δραγασάκης, δεν υπάρχει θέμα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, εκτός και αν προκύψει, υπό τον όρο ότι δεν θα χρειαστεί.

♣ Αναλογικά, πιο πιθανό είναι να «κάτσει» η Σκ. Γιόχανσον στον Τσακαλώτο, παρά να μπει στη Βουλή ξανά ο Καμμένος!

♣ Κακώς ορισμένοι α­ντιμετωπίζουν τη Μεγαλοοικονόμου με όρους πολιτικής. Το σωστό θα ήταν με όρους… ψυχιατρικής.

♣ Όταν πέσει η κυβέρνηση η Ελ. Κουντουρά θα γίνει tour operator και θα προσλάβει τουριστικό πράκτορα τον Τ. Κουίκ. Θα… φάει τη σκόνη τους ο Μάρκο Πόλο.

♣ «Με έχει απογοητεύσει πολύ η σημερινή ΝΔ», είπε η Παπακώστα. Και αμέσως μετά… έβαλε ΣΚΑΪ, να δει «Power of Love».


Σχολιάστε εδώ