Λεβέντης: Η έδρα ανήκει στο κόμμα

Λεβέντης: Η έδρα ανήκει στο κόμμα

Παρακμιακά φαινόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας καταγγέλλει ο Β. Λεβέντης, στηλιτεύει το φαινόμενο τον μετακινήσεων βουλευτών από κόμμα σε κόμμα, ενώ ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για τον λόγο ότι δέχεται αποστάτες. «Ακούω κι εγώ όσα λέγονται περί ανταλλαγμάτων», σημείωσε.

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που να προβλέπει ότι οι έδρες των βουλευτών που παραιτούνται θα επιστρέφονται στο κόμμα με το οποίο εκλέγονται, ώστε να μην αλλοιώνεται η λαϊκή ετυμηγορία», όπως έχει προτείνει το «ΠΑΡΟΝ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε εκ νέου στη Θ. Μεγαλοοικονόμου, λέγοντας ότι είχε υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις. Είπε συγκεκριμένα ότι του ζητούσε πιεστικά να την κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος, να τις διαθέσει θέσεις μετακλητών υπαλλήλων και να διορίσει την κόρη της! Στις δηλώσεις του ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε κατά του Π. Καμμένου, διότι –όπως τόνισε– «με τις πλάτες του στην κυβέρνηση ήρθε η Συμφωνία των Πρεσπών», αλλά και κατά των κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη, που του «πήραν βουλευτές».


Σχολιάστε εδώ