Πρώτο βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με πέναλτι που είδε μόνον ο Σιδηρόπουλος

Πρώτο βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με πέναλτι που είδε μόνον ο Σιδηρόπουλος

Στην επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου εκτός έδρας στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο Πόνσε, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα δύο λεπτά αργότερα,, έκρινε το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και στην ΑΕΚ.

Ο διαιτητής του συνδέσμου Δωδεκανήσου υπέπεσε σε ολέθριο λάθος, με την υπόδειξη πέναλτι. Παράβαση υπήρξε αλλά εκτός περιοχής. Από την απόφαση κρίθηκε το ματς καθώς έληξε στο 0-1 με τους γηπεδούχους να φωνάζουν δικαιολογημένα.

Το ματς διακόπηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 55΄, για περίπου 20 λεπτά, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου.

Στο 89’ ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη και απέβαλλε τον Πόνσε για ένα μαρκάρισμα στον αέρα με τα χέρια στον Καρασαλίδη

Ο Μανόλο Χιμένεθ στο τρίτο ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Σιμόες, παρότι προερχόταν από αγωνιστική απραξία 2,5 μηνών και με διάταξη 3-4-3.

Τώρα η Ένωση στρέφει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (15.00).

Φωτο: AEKFC.gr


Σχολιάστε εδώ